lastbil ikon Kundeservice Mail: info@plakatfar.dk

lastbil ikon Gratis levering til adresser i DK

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook

lastbil ikon 14 dages returret

lastbil ikon Gratis levering til adresser i DK

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook

Vores kunder giver os 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook
Fri fragt til pakkeshop - Kun 15 kr. for levering til din hjemmeadresse
Vi har 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook
Fri fragt til pakkeshop - Kun 15 kr. for levering til din hjemmeadresse
Vores kunder giver os 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook
Fri fragt til pakkeshop - Kun 15 kr. for levering til din hjemmeadresse
Vi har 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook
Fri fragt til pakkeshop - Kun 15 kr. for levering til din hjemmeadresse

Inspiration til køb af plakater


Billedvæg med farverige plakater på en grå væg over en sofa

Alle kan få brug for lidt inspiration, og måske trænger du til hjælp og inspiration til at vælge de næste plakater til din boligindretning. Vi har samlet en række sjove og inspirerende værktøjer, der helt sikkert kan hjælpe dig på vej, og få skruet op for din kreative hjernehalvdel, så du let finder nye plakater til stuen.

 

1. Farvevælgeren

2. Årstidsvælgeren

3. Mood Cloud (Humørvælgeren)

4. Fire inspirerende artikler

5. Ideer til billedvægge

 


 

Farvevælgeren

 

Med farvevælgeren finder du let plakater, der passer sammen i farver og nuancer. Det kan være du leder efter plakater til soveværelset, som du lige har malet i en ny farve. Det kan også være at du har fået lyst til, at lave en billedvæg, hvor temaet er en bestemt nuance. Eller du starter på bar bund, og bare har lyst til at friske dit lidt slidte boliginteriør op med et par plakater til stuen. Uanset hvad er der meget hjælp at hente med farvevælgeren. Det er bare at komme i gang med at klikke på de forskellige farver, og lade dig inspirere.

Om du er til en typisk nordisk indretning, hvor minimalisme og afdæmpede farver præger de flotte plakater, eller om du er til de mere farverige plakater, så finder du dem alle sammen, efterhånden som du klikker dig frem.


 

Årstidsvælgeren

Forår Sommer Efterår Vinter

 

Med årstidsvælgeren kan du finde inspiration og ideer til indkøb af plakater, posters, billeder og motiver fra de fire årstider. Vi har mange kunder, der bruger årstiderne som tema til en billedvæg, og til det brug er årstidvælgeren meget handy.

De plakater der hovedsaligt indgår i samlingerne med årstider er meget naturligt, hovedsaligt fra vores store udvalg af natur plakater. Her finder du både moderne plakater og trendy plakater hjemmet, som du forhåbentligt kan have lyst til, at have hængende.

Ud over at du kan vælge mellem sort-hvide plakater og farverige plakater, så kan du også vælge vores plakater og posters i mange forskellige størrelser. På den måde kan du altid finde en plakat eller poster, der passer til netop det rum den skal hænge i. En plakat til stuen vælger man ofte i en noget større plakat størrelse, end eksempelvis plakater til badeværelset.


mood-cloud et redskab til at vælge plakater efter humør

 

Mood Cloud

(Humørvælgeren)

 

Med vores Mood Cloud har du mulighed for, at lade dig inspirere af dit humør, af farver, af stemninger, af byer, af planter og så videre. Lad dine øjne vandre hen over knapperne, og gå på opdagelse i det der inspirerer dig.

Du kan roligt kigge løs, for uanset hvor du skal hænge dine plakater, kan du altid finde en plakat størrelse der passer til netop din væg og din boligindretning. Skal du bruge en køkken plakat, plakater til entreen skal du måske købe vores mindre plakater. Er det plakater til stuen kan det være du skal investere i vores store plakat 70x100 eller 50x70 cm.

Ikke nok med, at du kan købe dine plakater i lige den størrelse, du ønsker, du kan også købe en ramme med, og så giver vi en gratis omgang indramning af dine nye plakater. Vi har tre forskellige plakater du kan købe. Der er den meget populære og flotte egetræsramme, der er fremstillet i massivt egetræ med lækre detaljer i samlinger og beslag. Rammerne i egetræ er forarbejdet i meget høj kvalitet med en silkeblød overflade i den velkendte rød brune egetræsfarve.

Du kan også vælge mellem vores to metalrammer, nemlig de hvide eller de sorte alurammer. Ligesom det er tilfældet med vores egetræsrammer, så er vores alurammer forarbejdet i høj kvalitet, i flotte slanke aluminiumsprofiler, der giver en lækker sprød og slank kant omkring dine billeder.

Du kan købe store rammer på 50x70 cm og mega store rammer på 70x100 cm, eller du kan vælge at købe små rammer på 15x21 cm eller A4. Desuden har vi en række andre ramme størrelser der imellem. Se vores flotte udvalg af rammer her.


 

4 artikler til inspiration

Sådan sammensætter du let plakater og billeder

I denne artikel får du tips og tricks til, hvordan du hurtigt kopierer plakatmotiver, og sammensætter dem som plakatpar eller en billedvæg.

Nu kan du få dine plakater leveret indrammet

Her kan du læse om, hvordan du kan spare op til 43% på dine nye rammer, og hvordan du får gratis indramning af dine nye plakater + gratis levering.

Få inspiration til din nye billedvæg

Drømmer du om at lave en flot billedvæg så får du her ekspertstips til hvordan du kommer i gang med drømme projektet.

Bliv klogere på de mange plakat- og rammestørrelser

I denne artikel prøver vi at udrede de problematikker der kan ligge i de utroligt mange plakat størrelser og ramme størrelser, der findes på plakat markedet.

 


 

Ideer til billedvægge


"Tre på stribe"
En simpel men klassisk plakatophængning, der kan udføres med forskellige plakat størrelser.

"Den meget simple"
En stor plakat og to små plakater, der passer godt, som billedvæg  til den lille boligindretning.

"Den simple"
En lille hyggelig billedvæg, du kan få plads til på enhver væg i hjemmet, også i dine små rum og værelser.

"Den elegante"
En flot og elegant billedvæg med tre forskellige plakat størrelser. Størrelserne kan let varieres.

"Den traditionelle"
En simpelt designet billedvæg med flere forskellige plakat størrelser, i en traditionel ophængning. 

"Rektangel"
En flot skarp kantet billedvæg, der giver et flot firkantet og regelret look, der kan rumme mange motiver.

"Den tandede"
Her er en billedvæg, der tager udgangspunkt i to store vandrette plakater, suppleret med lodrette.

"Fisken"
En lidt sjov billedvæg, der i sin form passer godt til plakater, der holder sig inden for samme tema.

"Den kompakte"
En billedvæg hvor der bruges både vandrette plakater og lodrette plakater, i forskellige størrelser.

"Bobler"
En stor plakat størrelse, hvor små plakater vokser ud fra, som bobler i en sodavand.

 

Flotte plakater og posters i høj kvalitet

Uanset hvilken poster eller plakat størrelse du vælger og uanset hvilket plakat motiv du vælger, så vil du altid modtage en plakat printet i høj kvalitet på lækkert 230 gr. plakat papir, med en flot mat overflade. Det kraftige papir sikrer at dine nye plakater ikke begynder at krølle, efter du har hængt dem op på dine vægge, i rammer. Den matte overflade sikrer at du får plakater med klare farver og dybe toner i skyggerne.

Om du køber dine plakater i ramme eller i rulle, så bliver de pakket forsvarligt ind, så der ikke sker noget med forsendelsen under vejs. Leveringen er gratis til alle adresser i Danmark.

Vores kunder er mega glade for os, og det er vi naturligvis utroligt stolte over, særligt fordi vi bryster os af, at leverer tårnhøj kundeservice. På Facebook har vi opnået 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og vi bestræber os hver dag på, at bevare den karakter.