Plakatfars rammer

Du skal ikke lade dig narre af vores billige priser! Vores rammer er nogen af de mest eksklusive rammer på det danske marked. Slanke profiler, masssivt træ og præcise samlinger, er bare nogen af kvaliteterne.

Du kan købe vores billige rammer i mange størrelser, fra de små A5 rammer til de kæmpe store 100x140 cm rammer. Du klikker blot på billederne herunder.

 

Læs her om Plakatfars store udvalg af rammer, og hvordan du får dem billigt, hvis du køber rammerne i forbindelse med, at du køber plakater. Blandt andet kan du købe den meget populære egetræsramme på 70x100 cm og 50x70 cm, ligesom du kan købe en hvid aluramme eller sort aluramme, i mange forskellige størrelser. Vi har en løsning, uanset om det er billeder i sort hvid eller farver, du skal finde billedrammer til.

Du kan købe din ramme i eg 70x100 cm, din sorte aluramme på 50x70 cm, eller en hvilken som helst anden ramme i egetræ eller alu, ved at klikke på billederne herover. Hvis du vil læse lidt mere om de enkelte ramme typer og ramme størrelser, kan du klikke på knappen herunder. Det er dit hjem og dine billeder, så håber vi bare du finder nogen rammer du kan bruge, i vores store udvalg.

 

Køb vores billige rammer og spar 15%


 

Billige rammer til plakater

Hvis du køber rammer med til dine plakater, så får du dem leveret indrammet, lige til at hænge op på din væg. Alle rammerne er i høj kvalitet, uanset om du vælger de størrelser, der leveres med glas, eller de store rammer på 70x100 cm og 100x140 cm, som leveres med akryl, der er tilpasset det look du har fra en glasfront.

Vi har valgt at fokusere på syv rammer, der alle passer perfekt til vores billeder og plakater, ligesom deres minimalistiske design passer til den danske boligindretningsstil. Den evigt populære egetræsramme, kan du få i både en lys og mørk udgave, mens du kan få både sorte og hvide rammer som henholdsvis en træramme og en metalramme og endeligt fører vi også en super cool messingramme - nogen foretrækker at kalde det en guldramme. Alle rammer får du fra A5 størrelse op til 70x100 cm.

Køb rammer sammen med dine plakater

Hos Plakatfar kan du altid få billige rammer til dine plakater. Alt efter størrelse, kan du spare over 40% ved, at købe rammen sammen med en plakat.

Eksempelvis koster en ramme i 30x40 cm 249 kr.
Køber du samme ramme sammen med en plakat, får du den med for 149 kr. - en besparelse på lidt mere end 40%

Herunder kan du se de rammer du kan vælge imellem, og du vælger blot rammerne samtidigt med, at du vælger dine plakater.

Ramme 70x100

De store rammestørrelser på 70x100 cm, bliver mere og mere populære. Især en ramme på 70x100 i eg sælger vi mange af. Rammer på 70x100 cm er til store plakater, og skal du alligevel købe en plakat hos os, så køb ramme og plakat samlet, så giver vi en gratis indramning.

Egetræsrammer

flot og billig egetræsramme der hænger på en væg
billig og eksklusiv egetræsramme der ligger på en flade
billig plakat ramme i egetræ med billede af et får
billedramme i egetræ med sort-hvid billede af en strand

Virkelig lækker italiensk ramme i eg, der på en gang stå med skarpe kanter, men også har en lækker blød overflade. Træet er naturligvis FSC certificeret, så der er sikkerhed for at det ikke stammer fra ulovligt fældet træ.

En ramme i egetræ 70x100 cm er en meget populær størrelse, og den kan du naturligvis også købe hos os.

Mørk egetræsramme

Egetræsrammer er nok vores mest solgte ramme, og nu kan du ovenikøbet vælge mellem både en "almindelig" eller en mørk egetræsramme. Som med alle vores andre trærammer, er den mørke egeramme udført i massivt egetræ, der er blevet smurt med en mørk lasering, så den står med en silkemat overflade.

Du får de mørke egtræsrammer i størrelser fra A5, over 50x70 cm til de store på 70x100, og de naturligvis i samme eksklusive kvalitet, som gælder alle vores rammer.

Billige messingrammer

Vores messingrammer eller guldrammer, som nogen foretrækker at kalde den, er udført i aluminium, i sammme elegante slanke look, som vores sorte og hvide metalrammer. Det betyder at du med vores messingrammer får en af smukkeste og mest minimalistiske rammer, der findes på det danske marked.

Med en af vores billige messingrammer bliver din vægkunst indrammet på fornemmest vis, hvilket dine øjne vil glæde sig over, langt ud i fremtiden. 

Sort træramme

Vores sorte trærammer er blandt vores mest sælgende rammer, og de passer da også bare perfekt til mange af vores motiver. Her er der, på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten. Du får en massiv træramme, med en kerne af egetræ, hvor de slanke elegante rammeprofiler er blevet overmalet med sort.

Køb en sort alu ramme billig

billig sort aluramme der hænger på en væg
sort aluminiumsramme der ligger på en hvid flade
billig kvalitetsramme i sort aluminium
billig flot og eksklusiv sort aluramme

Flot slank italiensk aluminiumsramme med dybsort lakering, på det let buede profil. Rammen er lækkert bearbejdet, med skarpe og præcise hjørnesamlinger.

Hvid træmme

Som med alle vores rammer får du her en hvid træramme i topkvalitet, til billige penge, så det er bare at slå til. Kernen i rammeprofilerne, med de skarpe præcise kanter er naturligvis massivt egetræ. Der er altså tale om en ægte træramme, der har fået en slutbehandling med hvid maling. Fordi du kan fornemme træets årestruktur gennem malingen, er der nogen af vores kunder, der kalder det et antikt look.

Billige alurammer i hvid til plakater

billedramme i hvid aluminium
hvid aluminiumsramme i høj kvalitet
plakatramme i hvid aluminium
ramme af hvid aluminium med et sort hvid naturbillede

Denne lækre hvide aluminiumsramme i hvid, stammer fra Italien. Rammens slanke og elegante profil har knivskarpe hjørnesamlinger.

 

Køb af rammer