Billedvæg Inspiration

Eller lad dig inspirere af vores mange forslag


billedvæg med abstrakte luftfotografier af naturen
billedvæg med plakater i gyldne farver
skabelon til billedvæg med 3 billeder
"Tre på stribe"
En simpel men klassisk plakatophængning, der kan udføres med forskellige plakat størrelser.
inspiration til billedvæg med tre plakater
"Den meget simple"
En stor plakat og to små plakater, der passer godt, som billedvæg  til den lille boligindretning.
billedvæg med tre plakater skabelon
"Den simple"
En lille hyggelig billedvæg, du kan få plads til på enhver væg i hjemmet, også i dine små rum og værelser.
skabelon inspiration til plakatvæg med fire plakater
"Den elegante"
En flot og elegant billedvæg med tre forskellige plakat størrelser. Størrelserne kan let varieres.
fire billeder skabelon inspiration
"Mølle"
Enkel og elegant billedvæg med blandede formater.
fire plakater skabelon inspiration
"Den traditionelle"
En simpelt designet billedvæg med flere forskellige plakat størrelser, i en traditionel ophængning. 
inspiration til en billedvæg med fire billeder
"Rektangel"
En flot skarp kantet billedvæg, der giver et flot firkantet og regelret look, der kan rumme mange motiver.
inspiration til ophængning af billedvæg med fire billeder
"Stor vandre"
Her tages der udgangspunkt i en stor vandret plakat, der suppleres med flere mindre formater.
inspirerende skabelon til billedvæg med fire plakater
"Den tandede"
Her er en billedvæg, der tager udgangspunkt i to store vandrette plakater, suppleret med lodrette.
inspirerende ide til en billedvæg med fire plakater
"Fisken"
En lidt sjov billedvæg, der i sin form passer godt til plakater, der holder sig inden for samme tema.
billedvæg skabelon med plads til fire plakater
"Den kompakte"
En billedvæg hvor der bruges både vandrette plakater og lodrette plakater, i forskellige størrelser.
inspiration til plakatvæg med fire plakater
"Bobler"
En stor plakat størrelse, hvor små plakater vokser ud fra, som bobler i en sodavand.

 


Med vores eksempler på billedvægge og plakatserier, finder du inspiration til dine nye plakater til hjemmet. Plakatvægge med 2 plakater, er meget populære, ligesom du også finder billedvægge med 3 - 4 eller flere plakater. Du kan også besøge vores serie med plakatpar, hvor du får store rabatter. Alle plakater printes med lysægte farver på det lækre 230 gr. plakatpapir, med den flotte matte overflade.

Hvad kendetegner en flot billedvæg eller plakatvæg?

Det er helt sikkert et meget indviduelt spørgsmål, og derfor svært at svare på. En billedvæg kan være bygget op af billeder og fotos man har liggende. På den måde bliver billedvæggen måske en personlig fortælling om dit liv og din familie. Billedvæggen kan også være samlet af forskellige ny eller gamle flotte billeder du finder rundt omkring. Det kan være på loppemarkeder eller lignende steder. På den måde får du en meget personlig billedevæg, hvor opgaven er, at finde de rette billeder. 

En lidt nyere afart af den traditionelle billedvæg er en plakatvæg. Det siger lidt sig selv, at omdrejningspunktet her er plakater. Det kan være af plakater og posters du allerede har i forvejen. Måske skal de suppleres af lidt ekstra flotte fotokunst plakater. Du kan også starte forfra og købe alle de nye plakater til plakatvæggen, på en gang. Det sidste lyder let, men kan faktisk være ret svært, for hvor skal man starte?

Få inspiration til din billedvæg eller plakatvæg

eksempel på en billedvæg med sort-hvide plakater
Eksempel på en sort hvid billedvæg eller plakatvæg med sort-hvide plakater

Trænger du til noget ny plakat inspiration, i din jagt på en ny plakat serie? Du har sikkert styr på, hvilke plakater du vil have op på dine vægge. Derfor kan det godt være dejligt med lidt plakat inspiration, til at kombinere flere plakater. De er derfor vi har lavet denne side. Her har vi sammensat en række af butikkens plakater i serier af tre. Er du på udkig efter serier på to plakater. Så skal du over på en anden side, hvor temaet er inspiration med 2 plakater.

Inspiration til en plakat- eller billedvæg kan komme mange steder fra. Måske er din inspirationskilde farver eller temaer. Måske er den årstider eller sågar rammernes udformning. Endeligt kan du jo også blive inspireret ved, at kombinere de forskellige muligheder. Alle butikkens plakater kan naturligvis sættes sammen, præcis som du ønsker det. Så betragt derfor dette som bud på én måde vores posters og billeder kan sammensættes på.

Vi håber naturligvis at du kan bruge enkelte eller flere af vores motiver. Der er  ikke nogen der siger, at alle plakaterne skal komme fra samme butik. Derfor vil det altid være fornuftigt at kigge rundt og se, hvad andre kan tilbyder. Vi vil naturligvis være glade, hvis du vælger at købe dine posters online i vores webbutik.

Plakater og posters kan sætte et rums stemning

Alle plakater og posters sætter en stemning. Det kan være de passer til de eksisterende plakater, du allerede har på væggene. Måske er de så farverige at de tiltrækker sig al opmærksomhed. Det kan også være en enkelt plakat der er så stor at den fylder et helt rum ud. 

Med en plakatserie har du mulighed for, at sætte en helt ny stemning i dit hjem. Det kan være en serie vintermotiver, der passer perfekt ind i den kolde årstid. Eller det modsatte, sommerplakater til den varme sæson. Det kan være du vil sætte en mere eftertænksom stemning, med en række stemningsfulde billeder. Måske er du mere til urban motiver, fra verdens storbyer. Det kan oven i købet være at du har flere serier, du skifter imellem. Alt efter årstiderne eller lignende.

Gå gerne på opdagelse i butikken. Der er mange flere moderne plakater end du umiddelbart ser her på siden. Prøv eventuelt plakatvælgerværktøjet Mood Cloud, hvor du kan vælge plakater efter dit humør.

Eksklusive posters og plakater i dansk design

Hos Plakatfar garanterer vi dig personlige plakater i dansk design. Det kan vi fordi vi selv står bag hver eneste plakat og poster i vores webbutik. Vores stil er overvejende minimalistisk dansk design med sarte farver. Du kan naturligvis også købe farverige plakater, hvis det er det du ønsker at købe. En billedvæg med blandede farverige, afdæmpede og sort-hvide plakater, kan være virkelig flot.

Vores moderne plakater og flotte billeder passer godt til en nordisk indretning. Nordisk indretning er ofte den stil skandinaviske, og dermed danske hjem, er indrettet efter. Det betyder ofte boliginteriør i lækre materialer og rene linier. Præcis som vores fotokunst plakater og billedrammer. Så plakater til stuen i form af en flot billedvæg, er lette at finde hos os.

Du kan dykke ned i vores samlinger. Her finder du smukke naturplakater og grafiske stilsikre sort-hvide plakater. Her finder du også mindfulness plakater og rå byplakater og posters og mange andre. Du kan også vælge at tage udgangspunkt i formatet, og f.eks. udelukkende se vores vandrette plakater. Der er mange muligheder for, at blive hjulpet og finde inspiration til din billedvæg eller plakatvæg. Det er bare et spørgsmål om, at komme i gang. Der er masser af hjælp at hente. Du kan også læse vores ekspert tips til at komme i gang med en billedvæg.

Nye plakater ny inspiration?

Det er sikkert forskelligt fra person til person. Hvis man tror på det smukke i det man omgiver sig med. Så er det er svært at forestille sig, at et par nye trendy plakater til stuen, ikke også vil påvirke ens tanker. Ofte er møblerne i ens boligindretning, man tænker først på, og så tilpasser man sin vægdekoration til det.

Hvorfor ikke prøve at eksperimentere og starte med at købe et par store plakater til hjemmet. Måske giver de nye plakater inspiration til det øvrige interiør. Hvis du kan lide en typisk nordisk boligindretning, med minimalistisk boliginteriør i lækre materialer. Så har vi billeder der passer flot i stilen, som vægdekoration.

Køb dine plakater i den størrelser du ønsker

Hos os behøver du ikke at vælge plakater og posters efter størrelsen. Her kan du købe de plakater du ønsker i den størrelse, der passer dig. Det kan vi tilbyde fordi vi benytter de mest moderne metoder, inden for trykning og forsendelse. Langt de fleste af vores trendy plakater kan vi tilbyde fra de små størrelser på 15x21. Dem køber vores kunder oftest som plakater til badeværelset eller andre små rum. Du kan også vælge mellem en række mellemstørrelser. Her er blandt andet plakatstørrelsen 30x40 cm, meget populær. Leder du efter store plakater, tilbyder vi plakater 70x100 og mega plakater på 100x140 cm.

Er du i gang med at designe en plakatvæg kan det være oplagt at bruge flere forskellige plakatstørrelser. Naturligvis afhængigt af, hvordan du ønsker din billedvæg skal se ud. Det skal i hvert tilfælde ikke være plakatstørrelserne, der skal begrænse din plakatvæg. Her kan du se de plakat størrelser vi tilbyder som plakater online.

  • Små plakater: A5 (14,8x21 cm)
  • Mindre plakater: A4 (21x29,7 cm)
  • Medium plakater: 30x40 cm
  • Medium plakater: A3 (29,7x42cm)
  • Større plakater: 50x70 cm
  • Store plakater: 70x100 cm
  • Kæmpe plakater: 100x140 cm

Er der størrelser du ønsker men ikke kan se, så tøv ikke med, at henvende dig. Skriv til os på info@plakatfar.dk

Indrammede plakater eller plakater i rulle?

afbildning af vores egetræsramme, sort aluramme og hvid aluramme
Her kan du se vores egetræsramme samt den hvide og sorte aluramme

Hos Plakatfar tilbyder vi at du kan få dine fotoplakater leveret i ramme eller i rulle. Vælger du at tilkøbe rammer, indrammer vi dine nye plakater til stuen til samme pris. Så er de lige til, at hænge op når du modtager dem.

Som skrevet oven over, kan rammerne også være en inspirationskilde til, at skabe en flot væg. Her er det ikke såmænd ikke kun materialet og farven vi tænker på. Det kan også være at du lader dig inspirere af at arbejde med passpartout. Det kan virkeligt være med til, at give plakaterne i en billedvæg, et helt andet udtryk.

Du kan få alle plakaterne i mange størrelser. Så du behøver ikke at lade dig begrænse, af det du ser her på siden. Du skal endeligt ikke føle dig begrænset.

Vi forhandler 3 forskellige rammer, der alle er af virkelig høj kvalitet. Du kan vælge mellem en hvid aluramme, en sort aluramme og vores egetræsramme. Alle rammerne kan du få i mange størrelser. Du kan naturligvis få rammer til alle vores plakat størrelser. Ligesom du finder en lang række andre ramme størrelser i vores udvalg.

De 3 rammer vi har valgt at forhandle passer perfekt til vores plakater. Det syntes vi i hvert tilfælde selv. Det er enkle rammer, der står skarpt og elegant, med flotte præcise samlinger. Det er alle rammer, der giver vores plakater et elegant og eksklusivt look. Du skal også bemærke, at vores rammer har glasfront, selv de store på 70x100 cm..

Plakater og rammer i høj kvalitet

Hos Plakatfar går vi meget op i, at levere høj kvalitet. Det være sig såvel i vores kundeservice som vores plakater og posters online. Vi printer alle vores plakater på 230 gr. tykt plakatpapir, med en flot mat overflade. Det tykke papir udstråler kvalitet, og tykkelsen gør at plakaterne aldrig krøller i rammerne. Den matte overflade leverer flotte print med klare farver og dybe skygger. Med vores plakater og posters er du sikret en flot billedvæg, langt ud i fremtiden.

Vi betragter de bedste handler som dem, hvor begge parter er tilfredse. Vi gør os altid umage for, at opfylde kundernes ønsker, og det lykkes som regel. Det er ikke usædvanligt at vi laver plakater i specialmål, til kunder med særlige ønsker. Foreløbigt har vi opnået stor tilfredshed fra vores kunder, hvilket bla. kan ses på Facebook. Her har vi stadig 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Husk at vi altid har gratis levering til adresser i Danmark. Det betyder eksempelvis at du kan købe dine plakater til din billedvæg, en af gangen. Uden at det koster dig ekstra. Vi har kunder, der vender tilbage mange gange.