Lige nu - SPAR 20% på ALLE plakater
Brug koden - "rabat" - ved betalingen

Kort tid endnu!

FAQ

Ja det er det.
Hos Plakatfar bliver alle ordre taget alvorligt, og dine varer bliver afsendt inden for det første døgn, efter bestilling.
Plakatfars Facebookside kan du se, hvad andre kunder mener, og der har vi opnået 5 ud af 5 stjerner.
Plakatfar.dk er en krypteret side, hvilket du kan se i adressefeltet, der starter med "https" samt den lille lukkede hængelås, umiddelbart ved siden af. Selve betalingen foregår over en sikker forbindelse via den anerkendte betalingsplatform Stripe. Al sikkerheden varetages af den anerkendte online handelsplatform Shopify.

 

Skulle du gå hen og fortryde dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager plakaterne. Fortryder du skal du selv betale returportoen, som pt er maksimalt 39 kr, inden for Danmarks grænser - undtaget Grønland og Færøerne. Du kan læse mere om returnering i handelsbetingelserne.

 

Dine plakater og rammer bliver pakker, efter alle kunstens regler, men en sjælden gang imellem er der desværre varer, der ikke holder til transporten. Skulle du modtage en defekt vare, er det vigtigt at du kontakter Plakatfar hurtigt, og tager et billede af den defekte vare, som du sender med mail til info@plakatfar.dk. Herefter tager vi hurtigt stillig til, hvad der ska ske. I langt de fleste tilfælde skynder vi os, at sende en ny plakat afsted.

 

Det er et krav fra transportfirmaerne, og bruges udelukkende til at kommunikere med kunden om leveringen. Det er ikke en snedig måde at putte dig i en mailliste. Hvis du gerne vil modtage nyhedsmails, skal du krydse feltet vedrørende mails, af.

 

Ifølge dansk skatte- og virksomhedslovgivning kan man opstarte og drive små hobbyvirksomheder uden, at være registreret som firma, så længe indtægten ikke overstiger 50.000 kr. inden for de sidste 12 måneder.
Plakatfar kan - heldigvis ;) - snart ikke være hobbyvirksomhed mere.

 

Du kan først indtaste koden efter du har trykket på "Gå til betaling" i din indkøbskurv. Derfor kan du ikke se rabatten, når du kigger i kurven, og det er naturligvis lidt irriterende, men det er måden platformen er opbygget.
Men bare rolig du kommer til at taste koden ind, og se din rabat, før du kommer til den egentlige betaling.