Gratis levering i Danmark - 2-5 dage

Privatlivspolitik

DATAANSVARLIG Plakatfar er dataansvarlig i forbindelse med behandlingen af personoplysninger om dig. plakatfar.dk info@plakatfar.dk  

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER Plakatfar.dk anvender dine personoplysninger til følgende formål:

  1. Hjemmesiden benytter cookies. Cookies benyttes til at gøre din oplevelse i onlinebutikken ifm. at gemme varer i ønskelisten (hos plakatfar.dk kaldet Design Wall)
  2. Hjemmesiden indsamler navn, adresse, mobilnr. og mailadresse for, at kunne sende plakaterne. Fragtfirmaet benytter mobilnr. og mailadresse til at kontakte kunden ifm. leveringen.
VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER Ifm. et køb videregiver Plakatfar.dk dine oplysninger som følger:
  1. I forbindelse med betaling opgiver du oplysninger via en sikker forbindelse til betalingsservicen Stripe
  2. Hvis du klikker "ja tak" til nyhedsbrev, bliver dit navn og din mailadresse videresendt til det anerkendte mailservicefirma Mailchimp.

DATABEHANDLING Der henvises til den indgåede databehandleraftale mellem Mailchimp og plakatfar.dk - databehandleraftale. Data indsamlet, relateret til et køb, gemmes på en server hos den danske webudbyder Unoeuro. Der henvises til den indgåede databehandleraftale mellem Unoeuro og plakatfar.dk - databehandleraftale.  

OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER Plakatfar.dk opbevarer dine oplysninger i det tidsrum, det er tilladt og nødvendigt i henhold til lovgivningen. Persondata slettes, når denne ikke længere er nødvendig i forbindelse med bogføringskrav.  

DINE RETTIGHEDER Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. For at tilbagekalde dit samtykke kan du kontakte plakatfar.dk på ovenstående kontaktoplysninger.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte plakatfar.d på ovenstående e-mail. Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du fx har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne. Denne privatlivspolitik er senest ændret d. 24. maj 2018.