Om Plakatfar

"Plakatfar er mere end en plakatbutik. Det er vores drøm om frihed - frihed til at gøre hvad vi vil, når vi vil."

 

Plakatfar Niels og Agnete på Prædikestolen

 

Som de fleste af vores kunder, elsker vi at rejse, og når vi rejser har vi altid kameraerne med os. Om det er naturen eller storbyjunglen vi udforsker, så er der altid spændende motiver til vores plakater.  

Agnete og Niels er to helt almindelige mennesker, begge uddannet arkitekter, der altid har rejst meget. Niels har i årevis taget billeder, som han sælger til nyhedsmedier, reklamaefirmaer med videre. På et tidspunkt bliver vi klar over, at et tysk firma køber vores billeder og printer dem som plakater. Det er der ikke noget galt med, men det tænder ideen om selv, at begynde at sælge vores billeder som plakater.

Som sagt så gjort, og i 2008 åbner Plakatfar som onlinebutik. I starten med et lille udvalg, af både i motiver og størrelser. Siden er vi vokset større. Vi har fundet gode samarbejdspartnere, og kan derfor nu tilbyde mange motiver i mange størrelser, som vi oven i købet kan levere i lækre rammer.

Du kan trygt handle med Plakatfar

Det skal være trygt at handle hos Plakatfar, og derfor behandles alle kunder lige. Om du skal have et lille billede til 129 kr, eller udsmykke en arbejdsplads med 50 store plakater, så får du den samme service. Vi rådgiver lige så gerne den lille kunde, som den store, og alle ordre følges til dørs. Det gælder også når en ordre, en sjælden gang imellem leveres med fejl på. Vi finder altid en løsning.

Det skal også være trygt at overføre sine penge til os. Det ved vi, ligger mange kunder på sinde, og det skal det også. Vi håber at vi formår at fremstå som seriøse og uden onde hensigter. Bland andet finder du ikke negativ omtale af vores butik, nogen steder på internettet, og det er noget vi værner om.

Vi har ikke så mange anmeldelser på Facebook og Trustpilot, for hos Plakatfar bliver du aldrig bedt om, at give os en anmeldelse. Vi mener ikke at vi skal have ros og 5 stjerner for, at levere, det du har købt og betalt for. Men har du haft en god oplevelse og gerne vil dele den med andre, så skal du vide, at vi bliver både stolte og beæret.

Du kan se vores 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook her, og du kan se anmeldelser fra Trustpilot herunder.

 

Velkommen i Butikken

Agnete & Niels

 


 

plakatfars er på trustpilot logo

Rigtig god kundeservice, svarer hurtigt 😊
-

-Charlotte

plakatfars stjerner på trustpilot

Super service. Flotte billeder og ramme. Hurtig levering. Handler gerne hos jer igen👍👍👍

-Dorthe

plakatfars stjerner på trustpilot

Plakatfar har de flotteste plakater og den bedste service.

-Marianne

plakatfars stjerner på trustpilot

 illustration af hvad plakatfar sælger

Vi har kun 2 produkterbilledvæg med plakater fra Plakatfar

Vores PlakaterBeskrivelse af plakatfars rammer

Vores Rammerkvinde der står ved en desk og sælger

Sådan handler du med ossikkerhedsmærkater

Vi tager ansvar