Gratis levering i Danmark - 2-5 dage

Om / Kontakt

PLAKATfar

PLAKATfar er en dansk familiedrevet online butik, der sælger plakater. Butikken fokuserer på små og mindre plakater til billige priser, med unikke motiver leveret i høj fotokvalitet.

Den ejes af mig – fotograf Niels Kliim – og alle plakater er udelukkende lavet fra egne fotografier. Det betyder at du ikke vil kunne samme motiver i andre fysiske eller onlinebutikker, som tilfældet er i mange tilfælde. At jeg har rettighederne til alle motiver gør også, at jeg kan holde priserne nede, da der ikke er flere mellemmænd, der skal tjene penge undervejs i produktionen.

Drømmen om frihed

PLAKATfar er for mig, meget mere end “bare” en plakatbutik. For mig er det drømmen om frihed. Frihed til at arbejde uden stress, og samtidigt have frihed til at gøre lige det jeg har lyst til. Målet lige nu er, at jeg og konen kan rejse rundt i verden og opleve, mens jeg tager billeder til plakater, som jeg kan sælge mens vi er på farten.

Det er en gammel drøm, som rykker nærmere og nærmere på at lykkes. Jeg er uddannet arkitekt og for en 15 år tilbage blev jeg enig med mig selv om, at jeg ikke ville bruge mit liv på, at stå op på samme tid hver dag, køre ungerne i skole og derefter på arbejde. Jeg elskede faktisk mit arbejde, men jeg elskede ikke at den ofte stod på overarbejde, til omkring midnat, og også ofte arbejde i weekenderne.

Jeg oplevede også, i samme periode, at blive hårdt ramt af stress, eller også var det angst eller depression – kært barn har mange navne. Uanset hvad det var gjorde det beslutningen om, at skifte spor i livet let.

Første skridt på vejen

Jeg havde i en del år trænet mine børns volleyballhold, og syntes jeg kunne se et andet liv inden for sportens verden. Jeg arbejdede derfor i nogen år, målrettet på at udvikle mine kompetencer i sporten og samtidigt mænge mig med de rigtige. På et tidpunkt blev jeg spurgt om jeg ville stå i spidsen for et projekt, hvor unge med handicap skulle indgå i en “normal” idrætsklub, og det blev så startskuddet på en ny tilværelse.

Jeg kom gennem projektet, endnu mere i kontakt med de rigtige mennesker og da der ikke var mere projekt, startede jeg arbejde i Volleyball Danmark, hvor jeg stadig arbejder i dag. Det er tæt på at være det perfekte arbejde, hvor frihedsgraden og glæden er kæmpe stor.

Næste skridt

Sideløbende med mit arbejde startede jeg, for en årrække tilbage med, at tage billeder, som jeg sælger gennem  såkaldte stockphoto firmaer. Jeg tænkte at hvis jeg startede den gang, så ville jeg have så mange billeder, til salg når vi skulle pensioneres, så vi vil kunne gøre hvad vi vil. Arbejdet med stockphotos er dog ret krævende, og pengene ikke så store. Jeg opdagede imidlertid at nogen købte mine billeder og lavede plakater, som de solgte videre. Der var derfor ikke langt til at få ideen om, at selv starte en plakatbutik, med egne fotos.

Jeg har ikke nået endemålet endnu, men vi har også stadig et par hjemmeboende børn, hvilket giver mig et par år endnu til, at opbygge en fornuftig forretning, der kan være det økonomiske grundlag for vores næste liv.

Alt det tekniske

Alle plakater i webshoppen printes på 210-230 gram mat plakatpapir, som er en dejlig tyk kvalitet, med en lækker mat overflade. Alle plakater trykkes hos Virtus Design, der er et moderne trykkeri, der har mange af de store danske plakatfirmaer som kunder. Jeg kan derfor levere selv om jeg ikke er i landet, og du kan købe dine plakater indrammet i FSC-certificerede italienske rammer.

 

Du kan læse mere om hvad kunderne mener om Plakatfar her.

Hvis du vil i kontakt med mig, kan du benytte formen herunder

 

Du kan også kontakte mig via facebook: facebook.com/photoandposters

Hvis du er interesseret i, hvad jeg ellers laver: www.photoandtravels.com

 

.