Handelsbetingelser

Ejerforhold
plakatfar.dk er eget af fotograf Niels Kliim.
Kenny Drews Vej 7, 4. tv.
2450 København S
CVR: 15493178

Farvegengivelse på computerskærmen
Vi har gjort alt vi kan for at gengive farver og billeder korrekt på vores side, men vi kan ikke garantere, at vores varer vil have præcis den farve, som du ser på billedskærmen, eftersom farvenuancer kan adskille sig på forskellige computerskærme, og vi ikke kan tage ansvar for din computers farvegengivelse.

Priser og fragt

• Alle priser vises inklusiv moms.

• Gratis fragt på alle ordrer

 over 399 DKK, af plakater med og uden ramme, op til 100x140 cm., til adresser i Danmark (undtagen Grønland og Færøerne)

ELLERS:
• Levering til pakkeshop 39 DKK
• Levering til privat adresse 49 DKK

• Der må påregnes fragtpris på kæmpe og megaplakater - også i Danmark
• An approx. 10-13 EUR surcharge is added to orders for adresses outside Denmark.

Forsendelse

• Vi sender på alle hverdage. Leveringstid 2-5 hverdage.
• Ordrer modtaget i weekenden eller helligdage afsendes efterfølgende hverdag.
• Vi sender altid plakaterne i forsvarlig emballage. Varerne sendes med GLS eller DAO.

mærkat plakatfar tager sig af miljøet
Vi støtter Miljøvenlig Pakning


Defekte varer

Hvis en vare er defekt ved modtagelsen, erstatter vi naturligvis varen, med en tilsvarende vare.

For at vi kan erstatte en vare, er det vigtigt at du kontakter Plakatfar hurtigst muligt, og sender følgende billede af den defekte vare:

1. Den defekte vare, så det kan ses hvad der er defekt.
2. Indpakningen udefra - både for- og bagside.
3. Pakkelabel hvor dit navn og adresse fremgår.
4. Den indvendige beskyttelse, der ligger hen over varen.

Billederne sender du i en mail til info@plakatfar.dk.

BEMÆRK: Har du fået leveret en indrammet plakat, hvor kun rammen er defekt, leverer vi en ny tom ramme. Du skal selv flytte plakaten fra den defekte ramme over i de nye ramme.

Kundeservice

Henvendelse kan gøres gennem kontaktformen på siden “Om/Kontakt”. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Betalingsbetingelser
Følgende kort kan anvendes.:
Visa, Mastercard, Paypal, Apple Pay og MobilePay.
Beløbet bliver først trukket, når dine varer afsendes

Du kan også købe med EAN nummer. Du skriver blot til os, hvilke billeder og/eller rammer du ønsker, hvorefter vi bekræfter og fremsender en faktura. Skriv til: info@plakatfar.dk

Priser

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Ordrebekræftelse

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført en handel.

Returret
plakatfar.dk yder 30 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Inden varen returneres skal du skrive at du returnerer varen. Du kan skrive ved at benytte kontaktformen på siden “Om/Kontakt”.

Vi sender herefter en returlabel, du selv printer ud, og påfører pakken, der skal retur.

Vi deles om returudgiften, så når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi hele købsbeløbet, fratrukket fragtomkostninger på 59,- kr, tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted.

Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Kvitteringen eller en kopi af denne skal vedlægges returvaren. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for varens emballage.

Plakater og rammer som er købt samlet, og leveret indrammet, kan kun returneres samlet. (Du kan altså ikke købe indrammede plakater, for derefter at tage plakaterne ud af rammen, og sende plakater eller rammer retur).

Manglende modtagelse

Varer der returneres fordi de ikke er afhentet i pakkeshop, behandles under reglerne for returret. Det vil sige at kunden får refunderet købsbeløbet fratrukket fragtomkostninger på 59,- kr, tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået, når vi har modtaget pakken.

Bliver pakken væk undervejs i returneringen, er vi uvidende om denne type returneringer, indtil vi bliver gjort opmærksomme på dette. Herefter efterlyses pakken, og førsøges fundet, hvorfor en en behandlingstid inden returneringen af købsbeløbet må påregnes.

Hvis du selv vil forestå forsendelsen, skal pakken sendes til: 


Plakatfar
Kenny Drews Vej 7, 4. tv.
2450 København S
Danmark
Husk at mærke pakken ‘RETUR’.

Reklamationer

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt vi kontaktformen på siden “Om/Kontakt”.

Persondatapolitik
Oplysninger afgivet på plakatfar.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.

Øvrigt
Hvis du ikke har fundet svar på det du ledte efter er du altid velkommen til at kontakte os ved, at benytte kontaktformen på siden “Om/Kontakt”