Velkommen - hvad kan vi hjælpe med?


portræt af plakatfar alias niels kliim

Selv om Plakatfar er en webbutik, står der mennesker bag, som er klar til at hjælpe dig. At du ikke kan ringe, skyldes kun at vi løber rundt mellem fotografering, administration, trykkeri mv., og derfor ofte ikke kan tage telefonen.

Vi vil dog meget gerne tale med dig, så skriv dit telefonnummer til info@plakatfar.dk så ringer vi dig op, hurtigst muligt.

Herunder har vi samlet en række spørgsmål og svar, som måske kan give dig svar.

Bestilling

Ja det er det.

Hos Plakatfar bliver alle ordre taget alvorligt, og dine varer bliver afsendt inden for det første døgn, efter bestilling.

Plakatfars Facebookside kan du se, hvad andre kunder mener, og der har vi opnået 5/5 stjerner.

Plakatfar.dk er en krypteret side, hvilket du kan se i adressefeltet, der starter med "https" samt den lille lukkede hængelås, umiddelbart ved siden af.

Al sikkerheden varetages af den anerkendte online handelsplatform Shopify.

På de enkelte plakater og rammers sider, vælger du den størrelse du ønsker. Herefter klikker du på knappen "Læg i kurv". Når du er færdig med at handle, går du til kassen, hvor du betaler.

Hvis du bestiller rammer på samme side som du bestiller plakater, sparer du op til 45% på rammerne, og vi indrammer dine plakater uden beregning.

Både ja og nej.

Ind imellem går der meget kort tid fra du bestiller, til varerne er pakket og er på vej. Er din ordre afsendt er der desværre ikke noget at gøre.

Opdager du en fejl, eller har du ændringer, så skriv til os så hurtigt som muligt, så vil vi gøre alt for, at lave de ændringer du ønsker. Da vi har gratis fragt er det også muligt, blot at bestille flere plakater, på en ny ordre.

Ind imellem går der meget kort tid fra du bestiller, til varerne er pakket og er på vej. Er din ordre afsendt er der desværre ikke noget vi kan gøre.

Vil du aflyse din ordre, så skriv til os så hurtigt som muligt, så vil vi gøre alt hvad vi kan for, at stoppe leveringen.

Du modtager en ordrebekræftelse, når du har tjekket ud og har betalt.

Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse, er et eller andet gået galt. Kontakt os på info@plakatfar.dk så skal vi nok hjælpe dig.

Fejl kan naturligvis ske, men manglende ordrebekræftelse skyldes næsten altid at kunden er kommet til at skrive forkert mailadresse.

Er du i tvivl skal du bare skrive til os på info@plakatfar.dk, så kan vi tjekke og eventuelt rette i din mailadresse, hvorefter du vil modtage en ordrebekræftelse.

Betaling

Ja det kan du godt!
Vi har allerede mange skoler og institutioner på kundelisten.

Du kan dog ikke bestille plakater og rammer, direkte fra webbutikken, når du betaler via EAN.
I stedet skriver du en mail til os, med det du ønsker, og så skriver vi en EAN faktura. Du får naturligvis de samme rabatter, som du kan se i butikken.

Vi bruger udelukkende dine oplysninger til fragtfirmaerne, der skal bruge dem til kommunikation med dig.

Vi bruger dem ikke til at sætte dig på maillister, som du ikke har sagt ja til. Du kommer kun på vores mailliste, hvis du aktivt vælger det til.

Vi følger den danske lovgivning og trækker først beløbet i det øjeblik varerne er afsendt.

I enkelte tilfælde, hvor eksempelvis en rabatkode ikke har virket, og vi skal ændrer prisen manuelt, trækker vi pengene med det samme.

Levering

Vi leverer til alle adresser i Danmark, hvortil der er gratis fragt.
Vi leverer til Færøerne. Her er der et fragtgebyr på 105 Dkr.
Pt. leverer vi ikke til Grønland

Herud over leverer vi til:
Sverige: 70 Dkr
Norge: 105 Dkr
Island: 105 Dkr
Tyskland: 70 Dkr
Holland: 70 Dkr

Vi bruger et par forskellige fragtfirmaer, afhængigt af størrelsen på de plakater du bestiller.
Du vil en sjælden gang imellem kunne opleve at dine plakater leveres fra to forskellige steder.

De fleste pakker sendes til det nærmeste udleveringssted.

Plakater op til størrelse A4, uden ramme, kan sendes til hjemmeadressen.

Hvis du ikke afhenter din pakke, så den returneres til os, debiterer vi 100 kr. for, at få dækket den dobbelte transportudgift, samt arbejdet med udpakning mv..

Alle ordre til adresser i Danmark er inklusiv gratis levering. Dette gælder dog ikke for Færøerne og Grønland.

Leveringspriser:
Færøerne: 105 Dkr
Sverige: 70 Dkr
Norge: 105 Dkr
Island: 105 Dkr
Tyskland: 70 Dkr
Holland: 70 Dkr

Normalt tager det mellem 2-5 arbejdsdage, fra du bestiller dine varer. Omkring højtider kan der ind imellem være meget travlt på trykkeriet samt ved transportfirmaet, og så kan der være lidt forsinkelse. Det er ikke noget vi har oplevet endnu.

Returnering / Reklamation

Skulle du gå hen og fortryde dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager plakaterne. Fortryder du dit køb, deler vi udgiften for returportoen. Din del er 59,00 Dkr, som vi fratrækker det beløb vi tilbagebetaler. Tilbagebetaling kan vi kun gøre til den konto, der er brugt til betaling. Du kan læse mere om returnering i handelsbetingelserne.

Dine plakater og rammer bliver pakker, efter alle kunstens regler, men en sjælden gang imellem er der desværre varer, der ikke holder til transporten.

Skulle du modtage en defekt vare, er det vigtigt at du kontakter Plakatfar hurtigst muligt, og sender følgende billede af den defekte vare:

1. Den defekte vare, så det kan ses hvad der er defekt.
2. Indpakningen udefra - både for- og bagside.
3. Pakkelabel hvor dit navn og adresse fremgår.
4. Den indvendige beskyttelse, der ligger hen over varen.

Billederne sender du i en mail til info@plakatfar.dk.

Herefter tager vi hurtigt stillig til, hvad der skal ske. I langt de fleste tilfælde skynder vi os, at sende en ny plakat afsted.