Velkommen - hvad kan vi hjælpe med?

portræt af plakatfar alias niels kliim

Selv om Plakatfar er en webbutik, står der mennesker bag, som er klar til at hjælpe dig. At vi ikke altid kan tage telefonen, skyldes at vi løber rundt mellem fotografering, administration, trykkeri mv..

Vi vil dog meget gerne tale med dig, så skriv eventuelt dit telefonnummer til info@plakatfar.dk så ringer vi dig op, hurtigst muligt.


Hos PLAKATfar er du ikke bare endnu en kunde - derfor skal du have den bedste service

"De bedste anbefalinger herfra. Fra en skala 1-5, får de bestemt 7 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️" - Eskilda

Herunder har vi samlet en række spørgsmål og svar, som måske kan give dig et hurtigt svar.

Om butikken

 

Ja det er det.

Vores base er i Birkerød, hvor vi udvikler plakater og styrer vores webbutik. Vi samarbejder med et trykkeri i Roskilde, hvor plakaterne printes og indrammes, inden de sendes til kunderne. Enkelte plakater printes i Birkerød og afsendes også her fra.

Til gengæld bruger vi gerne hele verden, når vi skal ud og finde nye motiver til vores plakater.

 

e-mærket er en dansk certificering af webbutikker, der giver dig sikkerhed for, at det ikke er en svindelbutik, du handler med. Du kan læse mere om mærkningen her

Vi bakker op om ethvert initiativ, der gør det svært for svindelvirksomheder, da de er medvirkende til, at alle webbutikker bliver mistænkeliggjort. Desværre er e-mærket en meget dyr ordning, som gør det svært for små butikker, som vores, at finde økonomi til at blive certificeret.

For at du kan føle dig tryg, vi vi gerne henvise til vores anmeldelser på Facebook, hvor vi fortsat har 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Du kan også læse vores anmeldelser på Trustpilot Trustpilot logo

Bestilling

 

Ja det er det.

Hos Plakatfar bliver alle ordre taget alvorligt, og dine varer bliver afsendt så hurtigt som muligt, efter bestilling. Bestiller du lige op til en weekend, så trykker og sender vi mandag eller tirsdag.

Din betaling sker via en sikker krypteret forbindelse, og vi hæver ikke pengene for dit køb, før vi afsender din ordre.

Trustpilot har vi lutter 5 stjernede anmeldelser.

Plakatfars Facebookside kan du se, hvad andre kunder mener, og der har vi opnået 5/5 stjerner.

Al sikkerheden varetages af den anerkendte online handelsplatform Shopify.

 

Hvis du køber for mere end 399 DKK er fragten fri.

For ordrer op til 399 DKK koster fragten følgende:
Levering til pakkeshop 39 kr
Levering til privat adresse 49 kr

Den frie fragt gælder desværre ikke for Grønland og Færøerne, da der er betydelige omkostninger ved, at sende hertil.

Vi sender til flere Europæiske lande, hvortil der tillægges et portogebyr.

 

På de enkelte plakater og rammers sider, vælger du den størrelse du ønsker. Herefter klikker du på knappen "Læg i kurv". Når du er færdig med at handle, går du til kassen, hvor du betaler.

Hvis du bestiller rammer på samme side som du bestiller plakater, sparer du mange penge på rammerne, og vi indrammer dine plakater uden beregning.

 

Både ja og nej.

Ind imellem går der meget kort tid fra du bestiller, til varerne er pakket og er på vej. Er din ordre afsendt er der desværre ikke noget at gøre.

Opdager du en fejl, eller har du ændringer, så skriv til os så hurtigt som muligt, så vil vi gøre alt for, at lave de ændringer du ønsker. Da vi har gratis fragt er det også muligt, blot at bestille flere plakater, på en ny ordre.

 

Ind imellem går der meget kort tid fra du bestiller, til varerne er pakket og er på vej. Er din ordre afsendt er der desværre ikke noget vi kan gøre.

Vil du aflyse din ordre, så skriv til os så hurtigt som muligt, så vil vi gøre alt hvad vi kan for, at stoppe leveringen.

 

Du modtager en ordrebekræftelse, når du har tjekket ud og har betalt.

Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse, er et eller andet gået galt. Kontakt os på info@plakatfar.dk så skal vi nok hjælpe dig.

 

Har du tjekket din spammail ;)

Fejl kan naturligvis ske, men manglende ordrebekræftelse skyldes næsten altid at kunden er kommet til at skrive forkert mailadresse.

Er du i tvivl skal du bare skrive til os på info@plakatfar.dk, så kan vi tjekke og eventuelt rette i din mailadresse, hvorefter du vil modtage en ordrebekræftelse.

Betaling

 

Ja det kan du godt!
Vi har allerede mange skoler og institutioner på kundelisten.

Du kan dog ikke bestille plakater og rammer, direkte fra webbutikken, når du betaler via EAN.
I stedet skriver du en mail til os, med det du ønsker, og så skriver vi en EAN faktura. Du får naturligvis de samme rabatter, som du kan se i butikken.

 

Vi bruger udelukkende dine oplysninger til fragtfirmaerne, der skal bruge dem til kommunikation med dig.

Vi bruger dem ikke til, at sætte dig på maillister, som du ikke har sagt ja til. Du kommer kun på vores mailliste, hvis du aktivt vælger det til.

 

Vi følger den danske lovgivning og trækker først beløbet i det øjeblik varerne er afsendt.

I enkelte tilfælde, hvor eksempelvis en rabatkode ikke har virket, og vi skal ændrer prisen manuelt, trækker vi pengene med det samme.

Levering

 

Vi har et samarbejde med et stort trykkeri i Roskilde. Og fordi din ordre videresendes til trykkeriet, hvorfra dine plakater og rammer afsendes, er det desværre ikke muligt at du, som kunde, selv kan vælge pakkeshop. Trykkeriet vil dog altid vælge den pakkeshop, der er nærmest din adresse. Vi kan dog ikke garantere, at der ikke kan opstå en situation, hvor det ikke er muligt at vælge den nærmeste pakkeshop, men så bliver det den næstnærmeste

 

Vi leverer til alle adresser i Danmark, hvortil der er gratis fragt, ved køb over 399 kr.
Pt. leverer vi ikke til Grønland og Færøerne.

Herudover leverer vi til:
Sverige: 70 Dkr
Norge: 105 Dkr
Island: 105 Dkr
Tyskland: 105 Dkr
Holland: 105 Dkr

 

Vi bruger et par forskellige fragtfirmaer, afhængigt af størrelsen på de plakater du bestiller.
Du vil en sjælden gang imellem kunne opleve at dine plakater leveres fra to forskellige steder.

 

Til danske adresser, vælger du selv om du vil have dine varer leveret til hjemmeadressen eller en pakkeshop.

 

 

Hvis du ikke afhenter din pakke, så den returneres til os, debiterer vi 100 kr. for, at få dækket den dobbelte transportudgift, samt arbejdet med udpakning mv..

 

Hvis du køber for mere end 399 DKK er fragten fri.

For ordrer op til 399 DKK koster fragten følgende:
Levering til pakkeshop 39 kr
Levering til privat adresse 49 kr

Pt leverer vi desværre ikke til Grønland og Færøerne.

Vi sender til flere Europæiske lande, hvortil der tillægges et gebyr.

 

Normalt tager det mellem 2-5 arbejdsdage, fra du bestiller dine varer. Omkring højtider kan der ind imellem være meget travlt på trykkeriet samt ved transportfirmaet, og så kan der være lidt forsinkelse. Det er ikke noget vi har oplevet endnu.

Returnering / Reklamation

 

Skulle du gå hen og fortryde dit køb, har du 30 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager plakaterne. Fortryder du dit køb, deler vi udgiften for returportoen. Din del er 59,00 Dkr, som vi fratrækker det beløb vi tilbagebetaler. Tilbagebetaling kan vi kun gøre til den konto, der er brugt til betaling. Du kan læse mere om returnering i handelsbetingelserne.

Plakater og rammer som er købt samlet, og leveret indrammet, kan kun returneres samlet. (Du kan altså ikke købe indrammede plakater, for derefter at tage plakaterne ud af rammen, og sende plakater eller rammer retur).

 

Dine plakater og rammer bliver pakker, efter alle kunstens regler, men en sjælden gang imellem er der desværre varer, der ikke holder til transporten.

Skulle du modtage en defekt vare, er det vigtigt at du kontakter Plakatfar hurtigst muligt, og sender følgende billede af den defekte vare:

1. Den defekte vare, så det kan ses hvad der er defekt.
2. Indpakningen udefra - både for- og bagside.
3. Pakkelabel hvor dit navn og adresse fremgår.
4. Den indvendige beskyttelse, der ligger hen over varen.

Billederne sender du i en mail til info@plakatfar.dk.

Herefter tager vi hurtigt stillig til, hvad der skal ske. I langt de fleste tilfælde skynder vi os, at sende en ny plakat afsted.

Har du bestilt og fået leveret en indrammet plakat, hvor kun rammen er defekt, leverer vi en ny tom ramme. Du skal så selv flytte plakaten fra den defekte ramme over i de nye ramme.

 

Plakater & Rammer

 

Hos Plakatfar arbejder vi ud fra, at levere høj kvalitet i både produkter og kundeservice.

Vores plakater printes på 230 gr. plakatpapir, med en flot mat overflade. Det er noget af det kraftigste papir, der printes plakater på. Det er ikke sikkert, at 230 gr. siger dig så meget, men når du står med det i hånden er du ikke i tvivl om kvaliteten. Det kraftige papir, sikrer at dine plakater ikke begynder at krølle når de hænger på væggen.

Den matte overflade på papiret sikrer at du får klare flotte farver, uden genskin, ligesom de mørke dybe skygger, gengives meget naturtro.

 

Vores rammer er af meget høj kvalitet. Det kan ses både på materialerne og i de præcise detaljer og samlinger. Alle rammerne er skifterammer, og der er monteret kraftige låsebeslag, der gør det let at skifte plakater i rammerne.

Alle vores rammer har også kraftige beslag, til brug for ophængning af rammerne på dine vægge.

Rammerne leveres med glasfronter til og med størrelsen 50x70 cm. Større rammer leveres med akryl, der er tilpasset, så det har samme udseende som glasset i de øvrige rammer.

 

Der følger ikke rammer med automatisk. Men du kan vælge at tilkøbe en ramme, på samme side, som du bestiller din plakat. Gør du det sparer du mange penge på rammens pris, i forhold til løssalgsprisen. Du får også din nye plakat leveret indrammet, lige til, at hænge op på væggen.

 

 

Da vi benytter de mest moderne metoder inden for print og levering, kan vi leverer et ekstremt bredt udvalg af motiver og størrelser. Du kan derfor købe næsten alle vores plakater i størrelserne
  • A5  - 14,8 x 21,0 cm
  • A4  - 21,0 x 29,7 cm
  • 30 x 40 cm
  • A3  - 29,7 x 42,0 cm
  • 50 x 70 cm
  • 70 x 100 cm 
  • Mange plakater kan også købes i 100 x 140 cm.
Undtagelsen fra ovenstående er plakaterne i serien "Frames", der kun kan købes i A3, 50x70 cm og 70x100 cm. Det skyldes at den hvide kant omkring motiverne, bliver for gnidret på små størrelser.