Hvad kunderne mener

Der er vel næppe nogen butik, der vil hævde at kunden ikke er den vigtigste, og sådan er det også hos Plakatfar. Det er ikke bare fordi kunderne er grundlaget for, at køre butikken, men fordi vi syntes det er sjovt at opbygge gode relationer, og få en god snak eller chat med kunder - nuværende såvel som fremtidige. Du er derfor mere end velkommen til, at kontakte os med spørgsmål og kommentarer, også selv om du ikke lige skal til at købe. Du kan skrive til os på info@plakatfar.dk.

 

Her er hvad vores kunder siger, udtalelser som også kan ses  på vores Facebookside.  

 

"Så fik vi endelig billederne op. Vi er SÅ glade for det og det er perfekt med den matte overflade :-) Tusind tak igen." 
- Anna
"Plakatfar har de flotteste plakater og den bedste service. Der er virkelig opmærksomhed på kundens behov. Jeg er superglad for mine tre norske plakater, som vi sammen fandt frem til og som, pryder min klinik."
- Marianne
"Hej Niels. Tusind tak for dit svar. Dejligt at du kan pege i en retning, nu i ikke sælger hvad jeg søger. 
Det er god service 👍🏻"
- Mikkel
"Har lige modtaget min nye bestilling af 2 flotte indrammet plakater. Er så tilfreds. Tusind tak."
- Heidi
"Hurra - det skal fejres, at jeg nu i dag har fået den rigtige plakat med Rold Skov i hus. Som jeg skrev tidligere, har du uanset hvad gjort, hvad du kunne for at yde en rigtig god service. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil handle med dig igen en anden gang, og du får hermed de bedste anbefalinger. 👍🤗"
Birte
"Ej altså, det kan ske. Du har da ydet en kanon service. Hold da op, havde ikke engang regnet med en ny ramme. Jeg er altså virkelig imponeret over din service generelt. Der er hverken ingen sure miner herfra. Og næste gang jeg skal bruge ramme, vil jeg 100% kigge på din side igen"
- Helene
"Jeg har lige haft en FANTASTISK oplevelse ved at handle med "Plakatfar". Jeg havde bestilt en plakat i forkert str og frygtede en masse bøvl og besvær, da jeg gjorde opmærksom på fejlen. Vel at mærke MIN fejl. Men nej, fik hurtigt svar (oog så på en søndag) oog allerede i dag er den rigtige str sendt afsted til mig - endda med en klækkelig rabat. Hurtigt, venligt og fordelagtigt. Virkelig dejligt. Og TUSIND TAK for det"
- Herdis
"Hurtig levering og forsvarligt pakket ind. Vi er meget glade for vores billede. 😊"
- Janni
"Så mange flotte ting, jeg kunne ønske mig så mange, men har ikke vægplads 🤗🤗"
- Gunhild
"De bedste anbefalinger herfra. Fra en skala 1-5, får de bestemt 7 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
- Eskilda
"Fantastisk service. Kom få dage efter bestilling. Tak"
- Birgitte
"Smukke billeder og ikke mindst uovertruffen kundeservice! Jeg er meget tilfreds."
- Iben
"Først og fremmest vil jeg gerne rose dig for din flotte serie fra Færøerne. Jeg og min familie er selv fra Færøerne, hvorfor det er dejligt at se landet og den betagende natur blive portrætteret på denne flotte måde."
- Christen
"Mange tak for plakaten og din rabat, selvom det jo var mig der havde bestilt forkert"
- Lars
"Jeg var så heldig at vinde en valgfri plakat den anden dag og har idag modtaget med. Et virkelig fedt fotografi, og kunne måske godt finde på også at bestille et mere i nær fremtid."
- Mette
"Super god kvalitet, hurtig levering og god service. Intet andet end positivt"
- Camilla
"Jamen, mange tak! Må indrømme at jeg endnu ikke har åbnet den, da jeg lige skal finde en passende ramme først (har ikke lyst til at bøvle med at lægge den ned i røret igen). Tak for god service! :)" - Gustav
"Bestilte fredag og havde dem i hånden mandag - billederne står knivskarpt - 5/5"
- Jacob