RABAT: 2 billeder 15% - 3 billeder 20% - 4+ billeder 25%

rabatten gælder billeder. Rammer er altid billige ved samkøb!

TILBUD: 15% på ALLE Fotoplakater & 15% på ALLE Kunstplakater

Køb en ramme til din plakat og få gratis indramning
Tilbage til blog

Køb en ramme til din plakat og få gratis indramning

tilbud på billedrammer og plakater

Spar mange penge OG slip for selv at stå for indramningen.

Plakatfar tilbyder nu, at du kan få dine plakater og posters leveret inklusiv indramning. Du behøver altså ikke mere, at købe plakaterne for sig og rammerne for sig, og selv stå få indramning. Om det er plakatrammer i 50x70 eller store plakatrammer i 70x100, så har vi dem. Nu kan du få de færdige indrammede plakater leveret til din adresse, lige til at hænge op på væggen - og du sparer oven i købet mange penge.

Rammerne vælger du som tilkøb, når du putter dine plakater i kurven.

 

Det lyder godt- vis mig plakaterne

  

Levering af plakater i ramme er populært

Nu kan du slippe for selv at står med rammer og plakater og få det hele til at passe sammen, hvilket ofte kan være lidt besværligt, især med de store plakat størrelser. Vi tilbyder at levering af dine nye plakater er inklusiv indramning, og det uden at det koster mere. For at det ikke skal være løgn, så leverer vi dine nye indrammede plakater med store rabatter.

Køber du din ramme samtidigt med din plakat, så sparer du ikke bare op til 43% på rammen, afhængig af størrelsen, du får også dine plakater i ramme, så der er klar til at blive hængt op med det samme. Vi har mange kunder, der benytter sig af vores tilbud om indramning af billeder og plakater.

Hvilke rammer til plakater tilbyder vi?

Vi har valgt at forhandle tre billedrammer, eller plakatrammer, om man vil. Er du til trærammer, vil vores egetræsrammer nok passe dig godt. Det er en rigtig lækker træramme af massivt egetræ, der er forarbejdet i høj kvalitet, med en lækker blød overflade og flotte samlinger. En enkel men meget lækker egetræsramme, der især passer godt til mange af vores naturplakater. Vælger du indramning med egetræsramme, så kan du være sikker på, at træet stammer fra bæredygtigt skovbrug, i det træet er FSC mærket.

Er du mere typen der er til metalrammer, så tilbyder vi to forskellige. Vi har de hvide alurammer og de sorte alurammer, der ligeledes begge er af høj kvalitet. Begge aluminiumsrammer er udført med smukke slanke aluprofiler, og vores metalrammer passer især godt til vores sort-hvide posters og plakater, og vores samling med "indbygget ramme".

Det er naturligvis helt op til dig selv, hvilken indramning du vælger til hvilken plakat. Størrelserne på rammerne passer naturligvis til alle vores plakatstørrelser, og med rammevælgeren, som findes på alle produktsiderne, skal du slet ikke selv tænke på det med størrelser. Du vælger blot en ramme efter du har valgt, hvilken størrelse du ønsker plakaten, og så modtager du din plakaten eller dine plakater og posters indrammet.

egetræsramme sort aluramme og hvid aluramme på træflade

Billig indramning af dine plakater

Hos os sparer du mange penge, hvis du køber din nye plakat eller poster som indrammet plakat inklusiv levering. Hvis du vælger en ramme sammen med din plakat, sparer du op til 35% på rammen, og vi giver oven i købet gratis levering, uanset hvor stor din ordre er.

 

Hvordan er Plakatfar sammenlignet med konkurrenterne?

Sammenligner du Plakatfars rammer med tilsvarende rammer fra for eksempel Føtex og Bilka, vil du på enkelte størrelser se at vi er lidt billigere og på enkelte størrelser er vi lidt dyrere, men til gengæld skal du ikke hjem og bakse med indramningen. Føtex og Bilkas rammer er i øvrigt med plexiglas, hvor du hos Plakatfar får rammerne leveret med rigtigt glas. Hos Ikea kan du helt sikkert finde billigere rammer, men de fører for eksempel ikke egetræsrammer, som er meget moderne.

Sammenligner du os med de fleste andre online butikker, er der ingen tvivl om, at Plakatfars rammer er i den billige ende. Hos den store plakatpusher Desenio kan du dog helt sikkert finde billigere rammer, men du skal være opmærksom på, at priserne på vores rammer er inklusiv levering og med rigtigt glas. Det er ikke altid tilfældet hos vores kollegaer.

Rammer - også i løs vægt

Du kan naturligvis også købe vores rammer i løs vægt, du skal blot huske at hvis du ønsker at vi skal indramme dine plakater, og du vil spare mange penge, så skal du bestille plakater og rammer på en gang.

Vælger du at købe vores rammer i løs vægt, får du naturligvis nogen super lækre rammer i høj kvalitet, til en billig pris. Uanset hvor mange rammer, eller hvor store rammer du bestiller, så er der altid gratis levering med i prisen, til adresser i Danmark.

Alle vores rammer er skifterammer, der har solide drejebeslag, der sikrer at du kan skifte billedet eller plakaten i din ramme igen og igen.

 

Her kan du se de rammer vi tilbyder

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.