plakatserie med motiver fra Færøerne
Tillbaka till blogg

Plakatserie fra Færøerne

Færøerne

!Opdatering: Efterfølgende er serien med motiver fra Færøerne færdiggjort, og du kan finde den her >>

I marts 2018 var jeg inviteret til Færøerne for, at tage billeder for det færøske volleyballforbund, men der blev også tid til, at tage ud i naturen på egen hånd, og det er der blevet dette galleri ud af. Vi har længe gerne villet til Færøerne og heldigvis lykkedes det endeligt. Øerne huser nogen af de smukkeste og mest bjergtagende naturoplevelser og om det er derfor at indbyggerne er så flinke og rare, som tilfældet er, skal jeg lade være usagt.

Vi oplevede så også det helt utrolige, at vi havde fem dage stort set uden regn og blæst, og meget af tiden havde vi oven i købet solen fremme - det er ifølge færingerne ikke alle forundt at opleve - vi er taknemmelige.

Billederne er endnu ikke blevet til plakater, men er der nogen du gerne vil købe, så skriv til mig, så skal jeg fluks få lavet en plakat og få den trykt til dig.

Priser: 13x18 cm 59 kr  ·  21x30 cm 69 kr  ·  30x40 cm 89 kr  ·  A3 (29,7x42 cm)  89 kr  ·  A3+ (32,8x48,3 cm) 109 kr.

 

Skriv til mail@plakatfar.dk

Jag heter Niels Kliim. Jag är huvudmannen bakom sajten PLAKATfar.dk där vi främst säljer bilder och posters med motiv från de platser vi reser och besöker. Med tiden har jag också börjat beskriva samma platser, som inspiration, för alla er som tyckte det var spännande att läsa med. Och det ingår tiden har gått och förvandlats till en liten reseblogg. Alla bilder och texter är mina och får inte reproduceras utan tillstånd. Du får dock gärna länka till mitt innehåll.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.