Plakatfars plakater på Skive sprogskole
Tillbaka till blogg

Plakatfar udsmykker også institutioner

 

Ud over at sælge plakater fra vores online plakatbutik, leverer Plakatfar også større mængder plakater til offentlige institutioner som skoler og plejecentre. En af årsagerne til, at valget ind imellem falder på vores plakater skal nok findes i vores store samling af naturplakater og plakater med billeder fra rundt i Danmark, samt det, at at vi kan levere plakaterne indrammet.

Så står du og skal bruge plakater og billeder til din skole, din børnehave, dit plejehjem eller anden institution, så skal du endeligt bare henvende dig. Vi både kan og vil meget gerne hjælpe, både med at vælge og sammensætte, og vores produktion er så stor at det aldrig bliver et problem at levere.

Man kan købe med EAN numre

At vi efterhånden har bygget en god base af offentlige kunder skyldes nok også, at det er meget let at bestille og købe plakater hvis du har et EAN nummer. Alt du skal gøre er at skrive til os på info@plakatfar.dk, hvilke plakater du ønsker samt det EAN nummer vi skal bruge som reference på fakturaen. Herefter går vi straks i gang med, at producere dine plakater.

I rulle eller indrammet - kunden bestemmer selv

Ud over du kan vælge fra vores meget store katalog, så kan du få alle plakater og billeder leveret i flotte solide rammer og du kan frit vælge om du vil have billedrammerne med glas eller akryl. Til institutioner vælger kunderne som regel akryl. Så sker der ikke noget, hvis et billede en dag skulle ryge på gulvet.

Selv om det ”bare” drejer sig om plakater, så er det ofte en helt anden opgave, at skulle sælge og levere plakater og billeder til offentlige kunder. Ikke fordi de er offentlige, men fordi mængden af plakater og motiver, som oftest er noget større end til private kunder. Og som regel bliver vi også meget involveret i udvælgelsen og sammensætningen af vores plakater, hvilket kun er sjovt og spændende.

Hele processen med at kigge på motiver og udvælge plakater, er en god anledning til, at få set vores plakater med nye øjne. Ofte giver det også ideer til nye sammensætninger.

Othello Plejecenter

En af de store opgaver vi har haft var udsmykning af dele af Othello Plejecenter i Fredericia. Sagen startede som en større sag, hvor vi, sammen med en af plejecenterets afdelinger, sammensatte et par billedvægge med til sammen 23 plakater. En fin proces, hvor plejecenterets personale også lod beboerne være med til, at vælge motiver. En stor mængde af de plakater der blev valgt, er fra vores samling med naturplakater og vores samling af Danmarksplakater.

Plakaterne fra den første bestilling, var nok ikke engang leveret, før den næste afdeling ringede, og så den næste og den næste.

Der var naturligvis et par gengangere imellem, i de plakater der blev valgt til udsmykningen af plejehjemmets vægge, men vi kom virkeligt omkring i vores, efterhånden, store udvalg af plakater.

Sprogcenter Skive

En anden sjov opgave vi har haft var udsmykning af en rotunde i Sprogcenter Skive. Skolen skulle bruge 4 kæmpe store billeder, der skulle hænges højt oppe i rotunden, hvorfor vi endte med, at lave 4 billeder printet på lærred og monteret på en blændramme, i størrelsen 2x2,5 meter.

En af årsagerne til, at vi endte med, at printe på lærred var, at vi ikke kan printe og indramme i papir, i størrelser over 100x140 cm.. At resultatet så samtidigt blev både eksklusivt og lækkert, er jo kun et plus.

plakater illustrerer farvesymbolik og farvers betydning
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.