RABAT: 2 billeder 15% - 3 billeder 20% - 4+ billeder 25%

rabatten gælder vores billeder og fratrækkes automatisk på betalingssiden

TILBUD: 15% på ALLE Fotoplakater & 10% på ALLE Kunstplakater

plakatserie med motiver fra Færøerne
Tilbage til blog

Plakatserie fra Færøerne

Færøerne

!Opdatering: Efterfølgende er serien med motiver fra Færøerne færdiggjort, og du kan finde den her >>

I marts 2018 var jeg inviteret til Færøerne for, at tage billeder for det færøske volleyballforbund, men der blev også tid til, at tage ud i naturen på egen hånd, og det er der blevet dette galleri ud af. Vi har længe gerne villet til Færøerne og heldigvis lykkedes det endeligt. Øerne huser nogen af de smukkeste og mest bjergtagende naturoplevelser og om det er derfor at indbyggerne er så flinke og rare, som tilfældet er, skal jeg lade være usagt.

Vi oplevede så også det helt utrolige, at vi havde fem dage stort set uden regn og blæst, og meget af tiden havde vi oven i købet solen fremme - det er ifølge færingerne ikke alle forundt at opleve - vi er taknemmelige.

Billederne er endnu ikke blevet til plakater, men er der nogen du gerne vil købe, så skriv til mig, så skal jeg fluks få lavet en plakat og få den trykt til dig.

Priser: 13x18 cm 59 kr  ·  21x30 cm 69 kr  ·  30x40 cm 89 kr  ·  A3 (29,7x42 cm)  89 kr  ·  A3+ (32,8x48,3 cm) 109 kr.

 

Skriv til mail@plakatfar.dk

Jeg hedder Niels Kliim. Jeg er hovedmanden bag siden PLAKATfar.dk, hvor vi hovedsaligt sælger billeder og plakater med motiver fra de steder, vi rejser ud og besøger. Med tiden er jeg også begyndt at beskrive de samme steder, som inspiration, for alle jer, der syntes det er spændende at læse med. Og det er med tiden gået hen og blevet til en lille rejseblog. Alle billeder og tekster er mine og må ikke gengives uden tilladelse. Du må dog meget gerne linke til mit indhold.
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.