RABAT: 2 billeder 15% - 3 billeder 20% - 4+ billeder 25%

rabatten gælder billeder. Rammer er altid billige ved samkøb!

TILBUD: 15% på ALLE Fotoplakater & 15% på ALLE Kunstplakater

FORKÆL DINE VÆGGE ❤️

Se alle vores plakater

Populære Plakater

Blandt vores kunder finder du

BDO Danmark logo
Haderslev Kommune logo
Skatteankestyrelsen logo
Aalborg Kommune logo
Sparnord logo
Nordisk Ministerråd logo
Fredericia Kommune logo
Info logo
Rungstedgaard logo
Vive logo
Sprogskole logo

Læs Vores Blog

1 af 3

Plakater, posters og billeder online

Vi er ikke - helt - som de andre ;)

PLAKATfar er en lille uafhængig dansk online plakat- og rammebutik med base i København, Danmark. Butikken blev grundlagt i 2016 af den danske fotograf Niels Kliim.

Vi designer selv alle vores plakater, baseret på fotografier, vi tager på vores ture rundt i verden, og kunst i verdensklasse fra nogle af de største kunstnere, vi kender. Derfor garanterer vi vores kunder at få eksklusiv kunst fra små badges. Vi tilbyder en omfattende samling af plakater med naturbilleder, primært fra den skandinaviske natur, og Skandinavien er i høj grad navnet på spillet hos PLAKATfar.

Som dansk arkitekt er det ikke underligt, at Niels Kliim er inspireret af det minimalistiske danske design og den nye nordiske tankegang. Sidstnævnte handler om at bringe naturen ind i vores opholdsrum, ved de materialer vi bruger og den kunst vi sætter på vores vægge. Du finder den nordiske stil i de fleste billeder fra PLAKATfar, idet det er farvebilleder fra naturen, lige uden for vores dør eller sort/hvide gadefotografier fra New Yorks gader.

"Vi bliver aldrig de billigste, men du vil elske vores kvalitet og kundepleje"

Ovenstående udsagn er, hvad PLAKATfar handler om. Med vores størrelse kan vi aldrig være det billigste tilbud på markedet. I stedet leverer vi ægte, eksklusiv kunst trykt på tykt stærkt mat papir, og hvis vores kunder ønsker det, rammer vi deres nye kunstplakater i højkvalitets italienske plakater, lavet af de bedste materialer. Alt er naturligvis bæredygtigt certificeret.

Generelt driver vi en butik med minimal påvirkning af miljøet. Vi bruger de mest moderne produktionsmetoder, hvorfor vi kun trykker plakater og billeder, der er bestilt, hvilket betyder intet spild og mulighed for at tilbyde en bred vifte af motiver og størrelser.

PLAKATfar tilbyder et stort udvalg af plakatmotiver, hvorfor der burde være plakater for enhver smag. Som før nævnt tilbyder vi en kæmpe samling af naturplakater, da vi har rigtig mange plakater med billeder fra byer over hele verden.

Butikken er designet til, at vores kunder nemt kan finde det, de leder efter. Hvad enten det er farverige plakater, eller plakater i sort/hvid eller om det er plakater til væggen i stuen, soveværelset eller køkkenet – så er det nemt at danne sig et overblik over, hvad vi tilbyder. Det er alt sammen en del af den enestående oplevelse, vi ønsker, at alle vores kunder skal opleve.

Vi sælger også billedrammer og plakatrammer

Hos os har du altid kunnet købe dine billeder og plakater indrammet, og da vi alligevel havde rammerne solgte vi naturligvis også lidt af dem i løs vægt. Med tiden er rammesalget dog gået stødt frem af, og i dag sælger vi store mængder løse rammer. Ud over "et par rammer" til den private kunde sælger vi også store mængder til firmaer, museer og billedkunstnere.

Du kan se vores mange flotte rammer her

Vi lever af tilfredse kunder

Kundepleje er en vital del af PLAKATfars måde at drive en respektabel forretning på. Udover at den rigtige måde at behandle kunder på er med omhu og respekt, er det også en af de bedste måder at opbygge relationer på og få ambassadører, der vil anbefale os til andre.

Hos PLAKATfar er kunden virkelig i fokus. Om de har brug for råd til at sammensætte en billedvæg eller de har brug for hjælp til at returnere plakater, som alligevel ikke passede til væggene.