Kæmpe print på lærred på dansk hospital
Tillbaka till blogg

Hos PLAKATfar er vi eksperter i udsmykning af institutioner

Vi vil gerne være din fortrukne partner

PLAKATfar startede som en lille online plakatbutik med et stort hjerte for dansk natur. I dag er vi en velrenommeret leverandør af kunst til institutioner i hele Danmark, fra plejehjem og hospitaler til skoler og fængsler. Vi tilbyder et bredt udvalg af plakater og billeder i alle størrelser og prisklasser, og vi er specialister i at levere skræddersyede løsninger til vores kunder. Ud over offentlige institutioner, har vi blandt andet også museer, hoteller, udøvende kunstnere og private, som kunder.

EAN betaling

Du kan naturligvis betale med EAN. Du skal blot fortælle os, til hvor og hvad du skal bruge, så ordner vi alt det praktiske. Det kan næsten ikke være lettere.

En portefølje af tilfredse kunder

Gennem årene har vi opbygget en solid portefølje af tilbagevendende kunder fra den offentlige sektor. Vores succes kan tilskrives en række faktorer, herunder:

  • Et stort udvalg af naturplakater: Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg af naturplakater med billeder fra danske landskaber, skove og kyster. Vores naturplakater er med til at skabe ro og fordybelse i ethvert rum, og de er derfor et populært valg til institutioner, hvor der er behov for en afslappet atmosfære.
  • Kvalitetsmaterialer: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores plakater printes på 230 g papir og leveres i rammer af de bedste materialer. Dette sikrer, at vores kunder får et produkt, der holder i mange år.
  • Fleksibel indretning: Vi tilbyder plakater og billeder i alle mulige størrelser, og vi kan også levere dem indrammede eller som tryk på lærred. Dette giver vores kunder stor frihed til at indrette deres lokaler præcis som de ønsker.
  • Ekspertise i levering og logistik: Vi har stor erfaring med levering og montering af kunst til institutioner. Vi håndterer alle opgaver – store som små – og vi sørger for, at kunsten leveres til tiden og til kundens tilfredshed.

Eksklusivitet og Originalitet

I en verden af reproduktioner og masseproduktion har vi bevidst valgt at adskille os ved at skabe kunst, der er eksklusiv og original. Vi står selv bag samtlige plakater, billeder og motiver vi sælger, hvilket betyder, at du ikke finder vores plakater andre steder. Vi har med andre ord hiket uvejsomt terræn og vadet storbyer tynde for at fotografere de motiver du finder på vores side. Vi kan naturligvis ikke tage æren for kunstværkerne på vores museumsplakater, men her har vi lånt værkerne og indsat dem i vores egen grafiske ramme.

Kvalitetsmaterialer og skræddersyede løsninger

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores plakater printes på 230 g papir og leveres i rammer af de bedste materialer. Dette sikrer, at vores kunder får et produkt, der holder i mange år.

Har du brug for en hånd, så tilbyder vi også skræddersyede løsninger til vores kunder. Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte kunst til din institution, uanset om du har specifikke behov eller ønsker.

Ekspertise i levering og logistik

Med årene har vi opbygget en større og større tilbagevendende kundekreds, hvorfor vi tillader os selv at anse PLAKATfar er en pålidelig partner, der er garant for smukke billeder, der leveres til tiden og til kundens tilfredshed. Vi følger kunden hele vejen fra bestilling til levering, og vi sørger for, at kunden er tilfreds med det endelige resultat.

Vi har oparbejdet en stor erfaring med levering af kunst og billeder til institutioner, og ved hvad det kræver for at vores kunder kan stole på os. Vi håndterer alle opgaver – store som små – og vi sørger for, at kunsten leveres til tiden og til kundens tilfredshed.

Du er meget velkommen til at kontakte os

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan PLAKATfar kan hjælpe dig med at udsmykke din institution, er du velkommen til at kontakte os i. Vi giver gerne rådgivning og vejledning, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov.

Et par eksempler på vores seneste projekter:

  • Mere end 90 indrammede billeder og plakater leveret til det danske fængselsvæsen.
  • 1.200 trærammer som en del af en årlig bestilling fra en af vores faste kunder.
  • 9 stk kæmpebilleder på 2x3 meter, på lærred, med naturmotiver, til et dansk hospice.

Vi er stolte af at kunne tilbyde danske institutioner en unik kombination af kvalitet, service og fleksibilitet.

 

2x3 meter gigant lærredsbillede på dansk hospital
2x3 meter lærredsprint med "Bistrup Hegn" leveret til dansk hospital
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.