Plakatfars rammer

 

Læs om Plakatfars rammer, og hvordan du får dem billigt, hvis du køber rammerne i forbindelse med, at du køber plakater. Blandt andet kan du købe den meget populære egetræsramme på 70x100 cm og 50x70 cm, ligesom du kan købe en hvid aluramme eller sort aluramme, i mange forskellige størrelser. 

Du kan købe din ramme i eg 70x100 cm, din sorte aluramme på 50x70 cm, eller en hvilken som helst anden ramme i egetræ eller alu, via knapperne herover. Hvis du vil læse lidt mere om de enkelte ramme typer og ramme størrelser, kan du klikke på knappen herunder.

 

Køb vores billige rammer og spar 15%


 

Billige rammer til plakater

Hvis du køber rammer med til dine plakater, så får du dem leveret indrammet, lige til at hænge op på din væg. Alle rammerne er i høj kvalitet, uanset om du vælger de størrelser, der leveres med glas, eller de store rammer på 70x100 cm og 100x140 cm, som leveres med akryl, der er tilpasset det look du har fra en glasfront.

Vi har valgt at fokusere på tre typer rammer. Den populære egetræsramme og de hvide og sorte aluramme, og alle rammer får du op til 70x100 cm.

Køb rammer sammen med dine plakater

Hos Plakatfar kan du altid få billige rammer til dine plakater. Alt efter størrelse, kan du spare op til 43% ved, at købe rammen sammen med en plakat.

Eksempelvis koster en ramme i 30x40 cm 229 kr.
Køber du samme ramme sammen med en plakat, får du den med for 129 kr. - en besparelse på lidt mere end 43%

Herunder kan du se de rammer du kan vælge imellem, og du vælger blot rammerne samtidigt med, at du vælger dine plakater.

Ramme 70x100

De store rammestørrelser på 70x100 cm, bliver mere og mere populære. Især en ramme på 70x100 i eg sælger vi mange af. Rammer på 70x100 cm er til store plakater, og skal du alligevel købe en plakat hos os, så køb ramme og plakat samlet, så giver vi en gratis indramning.

Egetræsrammer

flot og billig egetræsramme der hænger på en væg
billig og eksklusiv egetræsramme der ligger på en flade
billig plakat ramme i egetræ med billede af et får
billedramme i egetræ med sort-hvid billede af en strand

Virkelig lækker italiensk ramme i eg, der på en gang stå med skarpe kanter, men også har en lækker blød overflade. Træet er naturligvis FSC certificeret, så der er sikkerhed for at det ikke stammer fra ulovligt fældet træ.

En ramme i egetræ 70x100 cm er en meget populær størrelse, og den kan du naturligvis også købe hos os.

Køb en sort alu ramme billig

billig sort aluramme der hænger på en væg
sort aluminiumsramme der ligger på en hvid flade
billig kvalitetsramme i sort aluminium
billig flot og eksklusiv sort aluramme

Flot slank italiensk aluminiumsramme med dybsort lakering, på det let buede profil. Rammen er lækkert bearbejdet, med skarpe og præcise hjørnesamlinger.

Billige alurammer i hvid til plakater

billedramme i hvid aluminium
hvid aluminiumsramme i høj kvalitet
plakatramme i hvid aluminium
ramme af hvid aluminium med et sort hvid naturbillede

Denne lækre hvide aluminiumsramme i hvid, stammer fra Italien. Rammens slanke og elegante profil har knivskarpe hjørnesamlinger.

 

Køb af rammer