Urban motiver


By plakater

I denne samling finder du by plakater og posters med by billeder, som vi har stor kærlighed til - sikkert på grund af vores baggrund som arkitekter. Urban betyder, som bekendt, by og billederne på by plakaterne hentes derfor både i arkitekturen som kan være bygninger og facader, og på gaden som skildrer byernes pulserende liv.

Arkitekturplakater

En samling af by plakater med urbane motiver rummer naturligvis arkitekturbilleder fra rundt i verden. Her finder du London plakater med motiver af ikoniske bygninger, som Big Ben og de berømte telefonbokse. Du finder også New York plakater med eksempelvis Brooklyn Bridge og Flatiron bygningen. Danmark plakater har vi naturligvis også, blandt andet med vores egen fantastisk flotte Storebæltsbro i diset vejr. 

Vi har ikke kun berømte ikoniske bygninger, du finder også en del andre by plakater med bygningsfacader, interiør billeder og by billeder i helikopterblik.

Gademotiver

Gademotiver - eller street photo - er en stil der dyrkes af mange fotografer, og den kendetegnes ved, at man kommer tæt på byens liv som man skildrer gennem sit fotografiapparats linse. Street photo vises ofte som sort-hvide fotografier, som giver god mulighed for at skildrer stemninger. Vores samling af by plakater rummer endnu ikke så mange by billeder med gademotiver, men vi arbejder med at udvide netop denne del af butikken.

Køb dine by plakater som du kan lide den

Du finder by plakater som sort-hvid billeder og billeder i farver, og de kan alle sammen købes i mange forskellige størrelser, fra små A5 til store 70x100 cm, og du vælger selv om du vil have dine billeder leveret i rulle eller om de skal være indrammet. Du kan vælge mellem egetræsramme og sort eller hvid aluminiumsramme.

Så står du og mangler en by plakat til din stue, dit soveværelse, din entre eller sågar dit toilet, så er der god mulighed for, at du finder noget du kan lide hos Plakatfar.