lastbil ikon Kundeservice Mail: info@plakatfar.dk

lastbil ikon Gratis levering til adresser i DK

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook

lastbil ikon 14 dages returret

lastbil ikon Gratis levering til adresser i DK

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook

Sort Hvide plakater

Sort hvide plakater

Er du på udkig efter en sort hvid plakat, så er der mange muligheder hos Plakatfar. Hos os finder du en stor samling sort hvid billeder, med lækre motiver, som rummer inspiration fra naturen, de store byer og dyreverdenen. Plakaterne fås typisk i størrelser fra 15x21 cm op til 70x100 cm, og de kan alle sammen leveres i ramme. For eksempel indrammer den slanke sorte aluramme perfekt de sort hvide plakater, men er du mere til hvid, kan du vælge en af vores hvide rammer. Der er gratis levering til adresser i Danmark (dette gælder desværre ikke for Grønland og Færøerne)

Tidløse og elegante sort-hvide motiver

Der er noget tidløst og elegant over de klassiske sort hvide billeder. Sikkert fordi det var det der var muligt i tidernes morgen, da fotografiet blev opfundet. Plakater i sort hvid går aldrig af mode, og de tilpasser sig let, både den typiske nordiske indretning i hjemmet og også anden kunst du må have på væggene. Med sort-hvid fotokunst er det lys og skygge, der i høj grad tegner motivets former. De sort hvide billeder er i højere grad en grafisk gengivelse af virkeligheden, og for eksempel optræder skyskraberne, på mine arkitekturplakater, mere som klodser i forskellige former, end som egentlige huse. Er du udkig efter næsten helt sorte plakater, har vi også dem i vores sortiment.

Arkitekturbilleder i sort-hvid

Som arkitekt har vi en forkærlighed for by plakater  og arkitekturmotiver, som typisk gør sig godt i sort hvid, særligt fordi vi er fascineret af de lidt gamle slidte bygninger. Med et sort-hvide motiv fremhæves facadernes former og husenes lettere nedbrudte overflader tydeligt, så de nærmest fremstår smukt.

Naturbilleder i sort hvid

Plakater med naturmotiver i sort hvid, passer fint til vores minimalistiske stil, og er lette at indpasse i for eksempel en billedvæg. Om det er et lille nøgent træ, der står på en bar mark i tåge, eller om det er Storebæltsbroens smukke buede form, så fremhæver den sort-hvide grafik formerne, frem for selve motivet.

Her på siden er alle vores sort hvide plakater, men du kan naturligvis også kigge under specifikke emner, hvor du finder en del af de samme motiver. Eksempelvis er der en del i "Arkitekturplakaterog "Naturplakater".

Sort hvid fotokunst

Fotokunst og sort hvide billeder, er i mange tilfælde to sider af samme sag. Vi vil lade det være op til dig, som eksperten i netop det, du kan lide, at bedømme om du betragter vores plakater i sort hvid som kunst.