Gratis levering i Danmark - 2-5 dage

Sort Hvide plakater

Plakater med sort-hvide billeder og motiver

Sort-hvid billeder er klassiske. Hos plakatfar finder du en stor samling posters og plakater med sort-hvide motiver, som rummer både naturbilleder, bybilleder og dyrebilleder. Plakaterne fås typisk i størrelser fra 13x18 cm op til 70x100 cm, og de kan alle sammen leveres i ramme. For eksempel indrammer den slanke sorte aluramme perfekt de sort-hvide motiver. Der er gratis levering til adresser i Danmark (dette gælder desværre ikke for Grønland og Færøerne)

Tidløse og elegante sort-hvide motiver

Der er noget tidløst og elegant over det klassiske sort-hvide billede. Sikkert fordi det var det der var muligt i tidernes morgen, da fotografiet blev opfundet. Posters i sort-hvid går aldrig af mode, og de tilpasser sig let, både den typiske nordiske indretning i hjemmet og også anden kunst du må have på væggene. Med sort-hvid fotokunst er det lys og skygge, der i høj grad tegner motivets former. De sorte-hvide billeder er i højere grad en grafisk gengivelse af virkeligheden, og for eksempel optræder skyskraberne, på mine arkitekturplakater, mere som klodser i forskellige former, end som egentlige huse.

Arkitekturbilleder i sort-hvid

Som arkitekt har jeg en forkærlighed for urban- og arkitekturmotiver, som typisk gør sig godt i sort-hvid, særligt fordi jeg er fascineret af de lidt gamle slidte bygninger. Med et sort-hvide motiv fremhæves facadernes former og husenes lettere nedbrudte overflader tydeligt, så de nærmest fremstår smukt.

Naturbilleder i sort-hvid

Plakater med naturmotiver i sort-hvid, passer fint til min minimalistiske stil, og er lette at indpasse i for eksempel en billedvæg. Om det er et lille nøgent træ, der står på en bar mark i tåge, eller om det er Storebæltsbroens smukke buede form, så fremhæver den sort-hvide grafik formerne, frem for selve motivet.

Her på siden er alle mine sort-hvide plakater, men du kan naturligvis også kigge under specifikke emner, hvor du finder en del af de samme motiver. Eksempelvis er der en del i "Arkitekturplakaterog "Naturplakater".