Sort Hvide plakater


 

Klik dig videre til de sort-hvide plakater

 

Sort-hvide plakater

Er du på udkig efter en sort-hvid plakat, så er der mange muligheder hos Plakatfar. Hos os finder du en stor samling sort-hvid billeder, med lækre motiver, som rummer inspiration fra naturen, de store byer og dyreverdenen. Vi står selv bag hvert eneste af de sort-hvide fotos, der danner grundlag for vores plakater, og du kan derfor være sikker på, at du hos os får en eksklusiv sort-hvid plakat, du vil blive glad for, langt ud i fremtiden.

 

Klik dig videre til de sort-hvide plakater

 

Tidløse og elegante sort-hvide motiver

Der er noget tidløst og elegant over de klassiske sort-hvide billeder. Sikkert fordi det var det der var muligt i tidernes morgen, da fotografiet blev opfundet. Plakater i sort-hvid går aldrig af mode, og de tilpasser sig let, både den typiske nordiske indretning i hjemmet og også anden kunst du må have på væggene. Med sort-hvid fotokunst er det lys og skygge, der i høj grad tegner motivets former. De sort-hvide billeder er i højere grad en grafisk gengivelse af virkeligheden, og for eksempel optræder skyskraberne, på mine arkitekturplakater, mere som klodser i forskellige former, end som egentlige huse. Er du udkig efter næsten helt sorte plakater, har vi også dem i vores sortiment.

Arkitekturbilleder i sort-hvid

Som arkitekter har vi en forkærlighed for by plakater  og arkitekturmotiver, som typisk gør sig godt i sort-hvid, særligt fordi vi er fascineret af de lidt gamle slidte bygninger. Med et sort-hvide motiv fremhæves facadernes former og husenes lettere nedbrudte overflader tydeligt, så de nærmest fremstår som smukke sort-hvide malerier.

Naturbilleder i sort hvid

Plakater med naturmotiver i sort-hvid, passer fint til vores minimalistiske stil, og er lette at indpasse i for eksempel en billedvæg. Om det er et lille nøgent træ, der står på en bar mark i tåge, eller om det er Storebæltsbroens smukke buede form, så fremhæver den sort-hvide grafik formerne, frem for selve motivet.

Her på siden er alle vores sort-hvide plakater, men du kan naturligvis også kigge under specifikke emner, hvor du finder en del af de samme motiver. Eksempelvis er der en del i "Arkitekturplakaterog "Naturplakater".

Sort-hvid fotokunst

Fotokunst og sort-hvide billeder, er i mange tilfælde to sider af samme sag. Vi vil lade det være op til dig, som eksperten i netop det, du kan lide, at bedømme om du betragter vores plakater i sort-hvid som kunst.

Få din plakat i sort-hvid leveret præcis som du ønsker

Du kan få dine sort-hvide plakater leveret lige som du ønsker det. De kan alle købes i mange størrelser, fra de små på 15x21 cm og A4, over de mellemstore på 50x70 cm til de helt store på 70x100 cm. Er du vild og vil have din plakat i mega størrelse på 100x140 cm, kan det også lade sig gøre. Så skal du blot lige henvende dig til os. Sort-hvide posters som mega plakater er virkeligt noget, der kan fylde din stue ud.

Ud over at du kan vælge mellem mange størrelser, så kan du også vælge at få dine sort-hvide billeder indrammet. På den måde er dine plakater klar til ophængning, så snart du får dem hjem. Du kan vælge mellem træ typer rammer, nemlig den klassiske egetræsramme samt en sort og en hvid aluminiumsramme.

Fragten er naturligvis altid inkluderet i prisen, til adresser i Danmark, uanset hvor meget du bestiller.

 

Klik dig videre til de sort-hvide plakater