Mood Cloud


reklamebillede for mood cloud


Plakat inspiration

Lad dig inspirere af Plakatfars Mood Cloud. Her kan du gå på opdagelse i skyen af for eksempel stemninger, farver og motiver og på den måde få en helt ny indgang til plakatfars univers af plakater. Med Mood Cloud kan du se plakaterne på tværs af samlingerne.

Hvad er Mood Cloud?

Mood Cloud er en anderledes måde at søge plakater på. Normalt er plakaterne grupperet i samlinger, som du typisk finder som menupunkter øverst på siden. Samlinger består ofte af plakater, der har det samme tema som for eksempel Natur, Mindfulness eller Urban, hvilket er en helt normal måde at ordne butikkens plakater på, og en helt normal måde at lede efter plakater på. Det virker fint.

Mood Cloud arbejder på tværs af Plakatfars samlinger, og giver dig derfor en helt ny måde at finde plakater på. Leder du eksempelvis efter plakater med motiver med blå nuancer, så skal du ikke ind i alle samlinger og kigge. Du finder blot ordet "Blå" i skyen oven over, klikker på det og så vil du kunne se alle Plakatfars motiver, hvor blå er en fremtrædende farve.

Så det er bare at gå på opdagelse i ordene og se om der er nogen der inspirerer dig. Mood Cloud kan naturligvis også bruges, hvis du bare gerne vil have nye ideer til dit næste plakatkøb.

Andre inspirationskilder

Syntes du ikke at Mood Cloud værktøjet er noget for dig, så tilbyder Plakatfar andre måder at inspirere dig på. På siden Perfekte Par har vi sammensat plakater i par, som vi syntes passer godt sammen, hvilket også gør sig gældende på siden 3 Plakater - her bare med sammensætninger af tre plakater.

Jeg håber at du kan bruge mine værktøjer som hjælp til dine næste plakatkøb.

Lidt om plakaterne hos Plakatfar

Stilen er overvejende New Nordic med minimalistiske motiver i afdæmpede farver, der passer rigtigt fint ind i den, lidt kølige skandinaviske indretning. Naturen fylder meget i min verden og derfor finder du mange posters med billeder med netop naturmotiver fra Danmark og Norge. Du finder dog også en større samling af urbane motiver - arkitekturmotiver og gademotiver - fra mine rejser rundt i verden.

Som udgangsspunkt kan alle plakater fås i mange størrelser, fra 15x21 cm (A5) til 70x100 cm, der er dog enkelte undtagelser, som ikke fås større end 50x70 cm, og alle plakater kan leveres indrammet.

Så står du og mangler en plakat til dit soveværelse, dit køkken, din entre eller måske din stue, så er jeg sikker på, at du kan finde et par stykker hos Plakatfar.