lastbil ikon Kundeservice Mail: info@plakatfar.dk

lastbil ikon Gratis levering til adresser i DK

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook

lastbil ikon 14 dages returret

lastbil ikon Gratis levering til adresser i DK

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook

mindfulness

Plakater med mindfulness motiver

Her i samlingen finder du plakater og poster med motiver, som jeg syntes på den ene eller den anden måde giver anledning til fordybelse og afslapning. Alle billeder er fotograferet i naturen, som helt naturligt har en beroligende effekt. Du finder plakater med billeder i både farver og sort-hvid, du kan få langt de fleste op til størrelse 70×100 cm, og hvis du ønsker dine mindfulness plakater leveret i rammer, så er det selvfølgeligt også muligt. Bor du i Danmark kan du oven i købet få leveret plakaterne gratis.

Plakater med motiver med tåge og dis

Jeg har altid været fascineret af vindstille dage med tåge og dis, og den stilhed og ro, det bringer. Du finder derfor også mange naturmotiver her i mindfulness samlingen, hvor tåge og dis indgår som vigtige elementer. Billeder med vand og træer er to andre gennemgående temaer i mindfulness serien. Stille dage i de store dybe skove og rejser til berømte vandfald og dybe dale har været baggrund for mange af motiverne, og samtidigt er det jo en fantastisk måde at kombinere rejser og eventyr med sin yndlingshobby – fotografering.

Motiver hentet i den nordiske natur

Motiverne til plakaterne i mindfulness serien er hovedsaligt fotograferet i den norske og danske natur, og designet er i New Nordic stilen, som handler om at bringe naturen ind i hjemmet, gennem minimalistiske motiver og afdæmpede farver. Stilen passer fint ind i den moderne skandinaviske indretning, som er fremherskende i de nordiske lande.

Få din plakat indrammet

Ønsker du at slippe for besværet med, at selv indramme din nye mindfulness plakat, hvilket kan være dejligt på de større plakatstørrelser, så kan du købe din plakat indrammet, så den er klar til ophængning ved leveringen.

Du sparer oven i købet op til 45% på din plakatramme, hvis du køber den sammen med din plakat. Alt du skal gøre er, at vælge en ramme på samme side som du vælger din mindfulnessplakat, så er du også sikker på at rammen er i den rigtige størrelse.

Der er gratis levering til brofaste adresser i Danmark.