Det er helt ok, bare at "ose"...


... men tillad mig at give dig et godt overblik over indholdet i butikken, så du nemt kan finde rundt.

 

Populære
Anbefalede
Tilbud
Nyeste
Populære
Anbefalede
Tilbud

Abstrakte Naturmotiver rummer motiver fra naturen, som jeg syntes er mere end blot naturbilleder. Ind imellem har jeg "hjulpet" lidt til med Photoshop, men det kan også bare være lidt xtra zoom.

plakater med abstrakt naturbilleder

Færø Plakater er en forholdsvis stor samling plakater med motiver fra den, på en gang både barske og smukke natur, som øerne langt ude i Atlanterhavet rummer.

plakater med motiver fra færøerne

Mindfulness Plakater er plakater der på den ene eller anden måde vækker min indre ro. Alle motiverne stammer fra naturen, og ofte er vand og smuk tågedis en del af motivet.

plakater med mindfulness motiver

Sort Hvide Plakater er klassikeren blandt plakatmotiver. Her finder du dyre-, natur-, urban- og arkitekturmotiver, der alle let kan indpasses i sammenhæng med andre plakater.

plakater med sort hvide motive

Naturplakater er den største samling. Den rummer overvejende motiver fra den nordiske natur, hvorfor den også typisk appelerer til den typiske nordiske indretning.

plakater med naturmotiver

Urban- og Arkitekturplakater er en af mine passioner. Som arkitekt har jeg en naturlig forkærlighed for netop disse, og jeg er ofte afsted for at samle nye motiver.

plakater med arkitekturmotiver

 

Feeling Blue? er en serie hvor jeg har samlet alle plakater i butikken, hvor blå er en dominerende farve. Så hvis du er til blå, så tjek serien.
væg med blå og grå plakater

 

Rammerne - her kan du se de lækre rammer, du kan vælge til dine plakater. FSC certificeret egetræ eller slanke sorte og hvide aluminiumsrammer. Det er op til dig.
rammer af egetræ

 


4 artikler til inspiration

Sådan sammensætter du let plakater og billeder

Nu kan du få dine plakater leveret indrammet

Få inspiration til din nye billedvæg

Bliv klogere på de mange plakat- og rammestørrelser

 


Et overskueligt udvalg

 

Udvalget er meget simpelt, men lækkert. Du kan købe plakater og rammer. Alle plakater fås i størrelser fra 15x21 cm til 70x100 cm - rammer fås i samme størrelser.

For at gøre det hele lidt mere overskueligt, er alle butikkens plakaterne delt ind i serier. Du kan naturligvis bruge menuen i toppen til, at klikke dig rundt, men du kan også scrolle nedad, hvor du kan få lidt flere detaljer med.

Hos Plakatfar kan du købe plakater, som du kan få leveret indrammet. Lige til at hænge op på væggen. Det kan især være en fordel ved store plakater.

Plakaterne kan alle leveres i samme størrelser, fra 15x21 cm til 70x100 cm. Har du brug for 100x140 cm, så henvend dig til mig, så kan det også lade sig gøre.

Rammerne kan leveres i tre udformninger, nemlig egetræ, sort aluminium og hvid aluminium. Køber du rammerne sammen med dine plakater, bliver plakaterne leveret indrammet, og du sparer helt op til 45% på rammerne.