Køb 2 plakater
og få 20% rabat
Køb 3 plakater
og få 25% rabat
Køb 4 plakater
og få 30% rabat

Inspiration 3 plakater


Inspiration til sammensætning af tre plakater.

Trænger til noget ny inspiration, i din jagt på nye plakater? Selv om du sikkert har godt styr på, hvilke plakater du vil have op på dine vægge, kan det, ind imellem godt være dejligt med lidt inspiration, og derfor har vi lavet denne side. Her har vi sammensat en række af butikkens plakater i serier af tre. Er du på udkig efter serier på to plakater, så skal du over på denne side.

Alle plakaterne kan naturligvis sættes sammen, præcis som du ønsker det, så betragt derfor dette som bud på én måde det kan gøres. 

Jeg håber naturligvis at du kan bruge enkelte eller flere af mine motiver, men der er  ikke nogen der siger, at alle plakaterne skal komme fra samme butik, så derfor vil det da altid være fornuftigt at kigge rundt og se, hvad andre kan tilbyde.

Plakater kan sætte et rums stemning

Alle plakater sætter en stemning. det kan være de passer ind i en eksisterende serie, måske er de så farverige at de tiltrækker al opmærksomhed eller det kan være en enkelt plakat der er så stor at den fylder et helt rum ud. 

Med en plakatserie har du mulighed for, at sætte en helt ny stemning i dit hjem. Det kan være en serie vintermotiver, der passer perfekt ind i den kolde sæson, eller det modsatte, sommerplakater til den varme sæson. Det kan være du vil sætte en mere eftertænksom stemning, med en række stemningsfulde billeder, eller måske er du mere til urban motiver, fra verdens storbyer. Det kan oven i købet være at du har flere serier, du skifter imellem alt efter for eksempel årstiderne.

Gå gerne på opdagelse i butikken, der er mange flere plakater end du umiddelbart ser her på siden. Prøv eventuelt plakatvælgerværktøjet Mood Cloud, hvor du kan vælge plakater efter dit humør.

Køb dine plakatserier indrammet

Hos Plakatfar tilbyder vi at du kan få dine plakater leveret i ramme eller i rulle. Vælger du at tilkøbe rammer, indrammer vi plakaten til samme pris, og så er de lige til, at hænge op når du modtager dem.

Du kan få alle plakaterne i mange størrelser, så du behøver ikke at lade dig begrænse, af det du ser her på siden.

 

Mood Cloud

Har du brug for mere inspiration, så prøv Mood Cloud her under, hvor du kan finde plakater og motiver efter forskellige stemninger. Her kan du læse mere om Mood Cloud.