lastbil ikon Kundeservice Mail: info@plakatfar.dk

lastbil ikon Gratis levering til adresser i DK

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook

lastbil ikon 14 dages returret

lastbil ikon Gratis levering til adresser i DK

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Facebook

Inspiration 3 plakater


Inspiration til sammensætning af tre plakater.

Trænger til noget ny inspiration, i din jagt på nye plakater? Selv om du sikkert har godt styr på, hvilke plakater du vil have op på dine vægge, kan det, ind imellem godt være dejligt med lidt inspiration, til at kombinere flere plakater, og derfor har vi lavet denne side. Her har vi sammensat en række af butikkens plakater i serier af tre. Er du på udkig efter serier på to plakater, så skal du over på en anden side, hvor temaet er inspiration med 2 plakater.

Inspirationen til en plakat- eller billedvæg kan komme mange steder fra. Måske er din inspirationskilde farver eller temaer. Måske er den årstider eller sågar rammernes udformning. Endeligt kan du jo også blive inspireret ved, at kombinere de forskellige muligheder. Alle butikkens plakater kan naturligvis sættes sammen, præcis som du ønsker det, så betragt derfor dette som bud på én måde vores plakater kan sammensættes på.

Vi håber naturligvis at du kan bruge enkelte eller flere af vores motiver, men der er  ikke nogen der siger, at alle plakaterne skal komme fra samme butik, så derfor vil det da altid være fornuftigt at kigge rundt og se, hvad andre kan tilbyde.

Plakater kan sætte et rums stemning

Alle plakater sætter en stemning. det kan være de passer ind i en eksisterende serie, måske er de så farverige at de tiltrækker al opmærksomhed eller det kan være en enkelt plakat der er så stor at den fylder et helt rum ud. 

Med en plakatserie har du mulighed for, at sætte en helt ny stemning i dit hjem. Det kan være en serie vintermotiver, der passer perfekt ind i den kolde sæson, eller det modsatte, sommerplakater til den varme sæson. Det kan være du vil sætte en mere eftertænksom stemning, med en række stemningsfulde billeder, eller måske er du mere til urban motiver, fra verdens storbyer. Det kan oven i købet være at du har flere serier, du skifter imellem alt efter for eksempel årstiderne.

Gå gerne på opdagelse i butikken, der er mange flere plakater end du umiddelbart ser her på siden. Prøv eventuelt plakatvælgerværktøjet Mood Cloud, hvor du kan vælge plakater efter dit humør.

Køb dine plakatserier indrammet

Hos Plakatfar tilbyder vi at du kan få dine plakater leveret i ramme eller i rulle. Vælger du at tilkøbe rammer, indrammer vi plakaten til samme pris, og så er de lige til, at hænge op når du modtager dem.

Som skrevet oven over, kan rammerne også være en inspirationskilde til, at skabe en flot væg. Her er det ikke såmænd ikke kun materialet og farven vi tænker på, men det kan også sagtens være at du lader dig inspirere af at arbejde med passpartout, og dermed give plakaterne et helt andet udtryk.

Du kan få alle plakaterne i mange størrelser, så du behøver ikke at lade dig begrænse, af det du ser her på siden. Skulle du oven i købet have lyst til, at købe en af vores plakater i 100x140 cm, så kan det faktisk også lade sig gøre. Du skal endeligt ikke føle dig begrænset.