Grafiske Plakater


Flotte og moderne grafiske plakater, samt billige grafiske plakater. Hos Plakatfar kan du få grafiske plakater i sort hvid og i farve, enkelte er med tekst, men mange er uden. Mange fortolker grafiske plakater som tegnede trykte motiver, mens de hos Plakatfar, langt overvejende er fotografier, der gennem sit udtryk og bearbejdning har karakterer af små kunstværker.

Grafiske motiver til mange formål

Om du skal bruge grafiske plakater til dit soveværelse, børneværelset, stuen, entreen eller dit køkken, så vil du helt sikkert kunne finde noget jer i butikken. Ligesom der er mange motiver, så kan du også finde alle plakterne i mange størrelser. Plakater i store størrelser er meget populære, og leder du eksempelvis efter grafiske plakater i 50x70 cm, så er du kommet til det rigtige sted.

Her i butikkens afdeling for grafiske plakater er motiverne ofte meget enkle, med fremhævede udtryksfulde detaljer, som det er tilfældet med de røde valmuer på et ellers sort hvid fotografi, eller de flotte blå havoverflader, der fremstår som eksklusive malerier.

De enkle motiver og de dæmpede farver, gør de grafiske posters oplagte som dele af en billedvæg. Du kan bruge dem til dels at sætte en designet farvelinie, eller som kontraster til både lyse og mørke temaer.

Grafiske plakater i ramme.

Som med alle plakater hos Plakatfar, kan du også købe disse plakater indrammet i glasrammer, helt op til størrelse 70x100 cm. På den måde slipper du for selv, at bakse med indramning, der kan være lidt af en opgave, med de store størrelser.

Mens egetræsrammer er meget populært for tiden, så syntes jeg, at de smalle fine aluminiumsrammer, i både sort og hvid, er oplagte til de grafiske motiver. Rammerne kan du læse mere om i de to artikler herunder.

Læs om de rammer du kan købe i butikken

Bliv klogere på de mange rammestørrelser

Se hvor du køber de billigste rammer