Naturplakater | Fotokunst natur | Naturbilleder


Kært barn har mange navne

Naturplakater Danmark og Norden

Noget af det bedste jeg ved er, at pakke fotoudstyret i en rygsæk, og så ellers bare komme derud af eller derop af. Om det er et langt hike i uvejsomt terræn, eller et udmagrende hike op ad klippesider, er ikke afgørende, så længe det bliver betalt tilbage med unikke motiver. Ind imellem ligger de smukke natur dog også lige uden for min dør.

Vores ture går til hele verden, men vores plakater med naturmotiver er hovedsaligt fotograferet i Danmark og Norge. Færøerne er et kapitel for sig selv, og derfor har serien med færø plakater, fået sin helt egen side.

 

Mulafossur Vøringsfoss Efterårsbirk
 

Se alle naturplakaterne

Skandinavisk natur i højsædet

Her på siden finder du natur plakater med fotokunst og og motiver, fra ovevejende Danmark og Norges vilde natur. Naturplakater har altid været populære i de nordiske hjem, da de passer godt ind i vores indretningsstil.

Hos Plakatfar er der et bredt udvalg af naturbilleder i både farver og sort-hvid, og du kan købe dine plakater i størrelser op til 70x100 cm. Hvis du vil have dine plakater leveret indrammet er dette naturligvis også muligt.

I serien med naturplakater finder du et bredt udvalg af motiver, så der er noget, der passer til enhver smag. Her er billeder af bjerge, vandfald, vilde blomster, skove, søer og landskaber, og der kommer hele tiden nye posters til samlingen.

 

Solsikker Solstrejf Solstråler i Rold Skov
 

Se alle naturplakaterne

Plakater med vand, bjerge og træer

Jeg arbejder meget bevidst med stilen New Nordic, der er kendetegnet ved ønsket om, at bringe naturen ind i vores hjem, gennem minimalistiske motiver og afdæmpede farver. Stilen passer meget fint til mine naturbilleder, og det passer også meget fint ind i den nordiske arkitektur og indretning.

Billeder med natur har altid haft plads på vores vægge. Sandsynligvis fordi naturbilleder har en beroligende effekt, og uanset om du er mest til skove, marker, skyer eller bjerge, så finder du en plakat der passer, her i webbutikken. Hæng lidt naturplakater op i stuen, i soveværelset eller på badeværelset. På den måde har du altid naturen tæt på.

 

Vintertræ Efterårsallé Rold Skov

 

Se alle naturplakaterne

Naturplakater i store størrelser

Du kan købe alle vores plakater i størrelser op til 70x100 cm, og hvis du ikke vil have besvær med, at selv indramme, de store plakater, så kan du købe en ramme med det samme, og så får du dine nye natur plakater leveret indrammet.

Er du på udkig efter plakater med Danmarks natur eller plakater med natur generelt, som megaplakater, så er vi også leveringsdygtige i det. Hos os kan du købe dine plakater, oven i købet i ramme, på 100x140 cm. Det kræver blot at du skriver til os, da du ikke umiddelbart kan vælge størrelsen 100 x 140 direkte på de enkelte plakaters sider.